JvS Advies

Maatwerk is onze kracht

Maatwerk is onze kracht!

Wij staan graag voor uw klaar als Adviseur (personal assistent) in persoonlijke (privé) administratieve zaken, maar ook op het gebied van Consumenten aankopen , en bieden u een professioneel advies op maat a.d.h.v. afspraken die wij persoonlijk & vertrouwelijk met u maken. Wij onderscheiden ons als eerlijk, oprecht, betrouwbaar en onafhankelijk maar ook flexibel contact, efficiënt & uniek maar voornamelijk dat wij vechten voor het belang van onze cliënten, waardoor wij ons best doen om de mensen niet door te verwijzen maar de verantwoordelijkheid zelf te dragen zodat wij u kunnen helpen van A t/m Z.

Voor wie ?

JvS Advies richt zich op de Minima doelgroep, tevens bestaat er de mogelijkheid om externe particulieren te ondersteunen die niet onder de Minima vallen maar omdat zij de kennis hier niet voor hebben thans dat ze er geen tijd voor hebben hen toch bij te staan. JvS Advies is ontstaan in 2004, dit als een idee wat puur alleen een gedachte was maar nog niet uitvoerbaar. JvS Advies staat voor mijn eigen naam (Jeffrey van Schaik) die ik graag naar buiten wil dragen als een professionele persoonlijkheid.

Onze dienstverlening t.b.v. de hulpvraag

Bericht ons gewoon als u het even niet meer weet

Wilt u weten of wij iets voor u kunt betekenen ? (zeker als bedrijven of instellingen gesloten zijn) Stuur ons vrijblijvend een bericht en wij doen ons best om u spoedig te woord te staan want "stomme vragen bestaan niet" zo ook niet als ze niet in onze dienstverlening rijtje opgesomd zijn.