DION TRAVEL & TOURS

A Full Service Agency

City tour KORCA

Eksploro qytetin e bukur te Korces

City Tour

1.First Albanian School

2.National Museum of Medieval Art

3.The Icon Museum

4.Old Market

5.Cinema Millenium​

6.Mirahori Mosque

7.Orthodox Cathedral in Central Korce

8.Korça Beer

9.Albanian warrior

10.Gallery "Guri Madhi"

11.Vangjush Mio Park

12.Bratko Museum and Archaeological Museum

13.Visit the historic and alpine villages of Dardhe, Moscopole (Voskopoje in Albanian), Boboshtice and Vithkuq

14.Kisha e Shen Ristozit

Korca

Qytet i nje kulture te larte ne rrethinat shqiptare, Korce eshte nje qytet qe ja vlen te vizitohet. Korca eshte e njohur per muzete e saj , pazarin aktiv, kishen fantastike te epokes bizantine dhe per fabriken e birres ku dhe organizohet festivali i madh i birres etj.