Inspirasjonsforedrag

"Forstå din og andres atferd"

Big image

Lær et verktøy som gir deg verdifull INNSIKT

Temaet for kvelden kan komme til å forandre måten du ser livet på, gi deg innsikt i hvordan du og andre håndterer situasjoner som skjer og forstå hva som egentlig foregår bak det vi normalt ikke ser eller tenker har en sammenheng.

JEG SKAL DELE EN GAVEPAKKE AV ET VERKTØY SOM ABSOLUTT ALLE BURDE HA INNSIKT I !

Hvis det var ett eneste verktøy jeg kunne dele med deg, så er DETTE det som aller mest kan påvirke livet ditt! Det vet jeg etter over 15 år som terapeut.

Jeg skal snakke om de 6 menneskelige behov, om bl.a. behov for sikkerhet og variasjon, om behov for å føle seg betydningfull og behov for kjærlighet og tilhørighet. Og enda to til. Innsikten i disse grunnleggende behov vi alle har, vil hjelpe deg til å forstå både deg selv og andre på en ny måte.

Jeg skal også snakke om 4 ulike måter vi deler inn atferd på. Og hvordan disse overlapper med de 6 grunnleggende behov. En utfordring vi alle har, er å forstå hvorfor jeg selv og andre velger det man gjør. Den innsikten jeg skal dele med dere i kveld, styrker medfølelsen vår for andre, gir en superviktig forståelse for hvorfor vi velger som vi gjør og hjelper å bevege oss bort fra å dømme eller kritisere andre - ELLER oss selv.
DETTE gleder jeg meg virkelig til! Sett av tid og kom!
Ønsker dere varmt velkommen.

TID og STED

ONSDAG 10.mai kl.19 - 21.30
Ladeveien 13, 2.etg i "Fremo Bemanning-bygget"

Se bilde og kart her: stjernklinikken.no/kontakt

PÅMELDING ! Max antall er 12 personer/kveld

"Rask-på-labben-pris" er 550,- /person ved påmelding og betaling INNEN mandag 8.mai.
Ordinær pris fra og med 9.mai er 750,-/person, samt for dere som dukker opp uten påmelding (tar forbehold om max.12)

Påmelding til mail: cstjern@getmail.no eller mobil: 46 92 48 41 - du oppgir ditt NAVN, E-POST og MOBILNUMMER.
Betaling er bekreftelse på plass (Vipps til 46924841 eller på kontonummer som oppgis når du melder deg på).

For mer info, se hjemmesiden http://stjernklinikken.no/

Livskvaliteten din står i direkte forhold til mengden av usikkerhet du komfortabelt kan leve med.

Et innsikts-fullt foredrag for deg som vil leve et bevisst liv!

Den største konkurransen du noensinne i din livstid har deltatt i...

Det er mange som sier til meg at de ikke er konkurransemennesker og at de aldri kommer til å bli det...men du stilte til start i det største "racet EVER"...og DU vant! Jeg skal snakke litt om dette også og hva det egentlig bør gi oss av innsikt.

Foredragsholder er Cathrine Stjern

Cathrine er utdannet Sivilingeniør fra NTH i Trondheim, Akupunktør TCM, Soneterapeut, Mikroskopist, har ledererfaring fra flere år i forsvaret og er foredragsholder.

Som terapeut jobber hun med å skape balanse i kroppen, både fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. Hun søker å finne hvor årsaken til sykdom (ubalanse) sitter, slik at det kan gjøres endringer som varer. Hun motiverer til bevisstgjøring av tanker, ord, handlinger og valg. Som resulterer i at den enkelte ser SIN vei, SINE muligheter, og SITT potensial i et sterkere lys.

Hun tar i bruk flere behandlingsformer og reiser rundt med sitt mikroskop for å bidra til å spre kunnskap om alle kroppens aspekter og vekke opp bevisstheten om den krafta vi alle besitter for å ta styring i eget liv og egen helse.

Cathrine formidler forskning om et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i vår tid.