NF6

Notícies Fresques des de 6è A

Educació viària

El passat dimarts 5 de març van vindre uns nois que es deien: Edu i Pere en van ensenyar que cadascuna de les families de senyals significaven coses diferents: les quadrades ens donaven informació, les triangulars significa que hi ha perill , les rodones prohibició o obligacio. Ens van dividir en dos grups, uns van fer el circuit i els altres un exercici de equilibri .Al final ens van dir que alguns conductors quan pujen al cotxe canvien totalment.


Autors: Arnau i Juan Carlos

Intercanvi de contes amb l'escola Centcelles

Pluja a Constantí

A Constaní el dia 6,7 de març va ploure 80 litres per metre quadrat seguit d’aquets dies de pluja intensa avui 8 de març ha sortit el sol amb molta intensitat a l’escola mossen ramon bergada s’ha quedat molta aigua acumulada per la part del bosquet. Aixo ha probocat que el terra estigui molt humit i els tolls son molt grans


Autors: Daniel, Izan, Enric i Gerard

Processó de Divendres Sant

El divendres Sant a les 9:30 van fer la processó, van escurçar el camí perquè es va posar a ploure, de la classe només la Maria , la Iris i l’Enric i van participar. La Maria amb la banda de musica, la Iris portava una espelma i l’Enric agafant la creu.

Moltes mares van sortir en la processó i tota la família de l’Enric hi va participar.


Les fotografies les posarem quan es pengin al facebook de l'ajuntament de Constantí.


Autores: Iris i Maria