Nieuwsbrief

Muziektheater de Kanaalstreek

Presentatie van de Nieuwe Website


Backlinks, enorm veel backlinks voor meer naamsbekendheid.

Als een nieuwe website online gaat wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen de website vinden. Toch kun je er niet vanuit gaan dat dit ook zo zal zijn. Om dit proces toch te versnellen zou je bijvoorbeeld sociale media kunnen inzetten. Beter is natuurlijk om nog meer manieren te vinden om de website goed in de markt te zetten, zodat na verloop van tijd zoveel mogelijk mensen de website zullen vinden.


Een backlink is in principe elke link die verwijst naar een pagina op je website. Direct na de lancering is het van belang om zoveel mogelijk links naar de website te verkrijgen, bij voorkeur de homepage. Deze kun je onder andere snel opbouwen door sociale profielen te creëren op websites als Twitter, Facebook, LinkedIn etc, ,maar ook door op je eigen sociale media te verwijzen naar onze activiteiten en website, dus help ons....


De nieuwe website is nu nog te vinden op


http://muziektheaterdekanaalstreek.jouwweb.nl


maar zal weldra verhuizen naar onze bestaande website http://stoperette.nl

Big image

Der Zigeunerbaron

Muziektheater De Kanaalstreek & Pro Burletta -

Der Zigeunerbaron

Muziektheater de Kanaalstreek en Pro Burletta uit Hoogezand zijn trots dat zij deze prachtige operette als samenwerkingsproject mogen uitvoeren.

Johann Strauss heeft de operette gecomponeerd op de roman van Móric Jokay genaamd Saffi. Het werk aan de Zigeunerbaron verliep echter niet helemaal zonder problemen, maar als Johann Strauss op 24 oktober 1885 in het Theater an der Wien voor een enthousiast publiek de wereldpremière kan dirigeren, beleeft hij het grootste succes van zijn carrière. Met 87 opvoeringen "en suite" was de Zigeunerbaron zelfs succesvoller dan de Fledermaus. Tijdens het leven van de componist werd dit werk al in meer dan 140 theaters uitgevoerd. Het verhaal, een liefdesgeschiedenis, speelt zich af in Hongarije en Wenen in de 18de eeuw, waarbij een verborgen schat op een vervallen landgoed de rode draad is.

Muziektheater de Kanaalstreek en Pro Burletta maken er een spetterende uitvoering van met prachtige kostuums, decors, zang, dans en een aantal geroutineerde solisten. Kortom een lust voor oog en oor, waarbij de operetteliefhebber kan genieten van de vele bekende melodieën, waaronder Ja, das Schreiben und das Lesen, Als flotter Geist, Wer uns getraut en nog veel meer.


- See more at: http://www.theatergeertteis.nl/voorstellingen/muziektheater-de-kanaalstreek#sthash.Ebm78XdC.dpuf

Big image

Jubilea

Muziektheater de Kanaalstreek


50 jaar Janny Venema

Janny Venema bekleedde in 50 jaar verschillende functies binnen de vereniging en het bestuur, van secretariaat tot penningmeester.

Nooit deed men vergeefs een beroep op haar. Janny wil nog een aantal jaren door gaan. Op deze foto, in het eigen clubgebouw de Stoperette, zet voorzitter Henk Benus Janny in de bloemen

Big image
Big image

Sponsor worden?


Op 5 & 6 maart 2016 zijn wij te bewonderen in het Geert Teis theater met onze operette-uitvoering 'Der Zigeunerbaron'. Uit ervaring en op grond van de publiciteit die wij met advertenties, radioreclame, mailings en free publicity weten te genereren, kunnen we met zekerheid voorspellen dat hier minimaal 800 mensen aanwezig zullen zijn die geïnteresseerd zijn in 'Der Zigeunerbaron'

Wij denken dat uw bedrijf hier niet zou mogen ontbreken. Wij doen u daarom het aanbod om voor een eenmalige investering van € 100,- te worden aangemerkt als officiële sponsor van 'Der Zigeunerbaron'. Hiervoor in ruil krijgt u een vermelding in al onze programmaboekjes en op onze website.

Dat uw naamsbekendheid hierdoor een aanzienlijke impuls zal krijgen, hoeven we u niet uit te leggen....omdat we denken u hiermee een bijzonder aanbod te doen, hopen wij dat u ons belt +31613217062

Met vriendelijke groet,


Muziektheater de Kanaalstreek

GEZOCHT: Onderhoud medewerker

Vacature afdrukken

Soort vacature: doorlopend vrijwilligers nodig

Doelgroepen: ouderen 55+, volwassenen

Activiteiten: buitenwerk en tuinwerk, culturele en creatieve activiteiten, techniek en onderhoud

Periode: voor onbepaalde tijd

Aanvangsdatum: in overleg

Voorzieningen: WA-verzekering & ongevallenverzekering

Uren: per week minimaal 10 uur

Werktijden: In overleg af te spreken

Locatie: Julianastraat 29

Taken en werkzaamheden

Alle voorkomende onderhoud klussen in en rondom het gebouw.

Vaardigheden en kwaliteiten

Wanneer hij of zij twee rechterhanden heeft, is dat voldoende.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?


DE VERSCHILLENDE VOORKOMENDE WERKZAAMHEDEN OP HET GEBIED VAN THEATER EN TONEEL O.A. DECORBOUW, MAAR OOK HET ONDERHOUD VAN DE STOPERETTE.

Big image