CUM SA TRANSFORMI STRESUL ?

Transformarea stresului in buna dispozitie si echilibru

Big image

Te invit la o regasire in iubire, echilibru si intelepciune !

Daca in viata cotidiana va confruntati cu stresul si nu stiti cum sa-l gestionati, daca aveti multe momente in care nu reusiti sa scapati de gandurile negative, acest workshop este pentru voi.
Veti putea intelege cum sa schimbati modul de perceptie al experientelor, ca sa puteti iesi din capcana stresului.
Va veti da seama cine este acel "eu" care experimenteaza stresul, si ce sa faceti ca sa puteti iesi din starea de stres.
Vom face impreuna meditatii, exercitii de respiratie si tehnici de arte martiale ezoterice care va vor curata corpurile subtile de fricile, atasamentele si programele care duc la aparitia stresului. Veti intra in alte dimensiuni ale Existentei acompaniati de toba samanica in vederea curatarii si vindecarii aspectelor neintegrate in Fiinta voastra.
Veti invata tehnici si exercitii simple dar foarte eficiente pentru transformarea stresului, unelte foarte utile pe care le veti putea folosi in viata voastra de zi cu zi.
La acest workshop in marea majoritate a timpului veti experimenta tehnicile, exercitiile, meditatiile si calatoriile interioare, ca dupa eveniment sa le puteti implementa si folosi pentru imbunatatirea calitatii vietii .
Veti face cunostinta cu invataturile profunde ale lui Gurdjieff si veti exersa tehnici psiho-energetice de crestere a puterii voastre personale, toate acestea pentru a va putea relaxa si a putea elimina stresul din fiinta voastra, acumulat in multi ani la rand.
Veti face cunostinta cu invataturi spirituale stravechi si profunde, care va vor ajuta sa faceti transformarea interioara a starilor voastre emotionale si mentale.

Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a taberelor indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Interviu cu Zsombor Keresztes la Stii TV

https://www.facebook.com/video.php?v=775900882446916&pnref=story
Practici personale (se pot face inscrieri dupa workshop):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Cand ?

Joi 8 octombrie 2015 ora 18.00


Unde ?

Bacau Str. Dorului nr 10J, Serbanesti


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520 sau pe Sorana Ota la telefon 0753650340.

Contributia voastra este de 60 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.

Va imbratisez cu drag !

Namaste


Zsombor