Te Asteptam La Atelierul Nostru !

Vineri 20 Martie & Sambata 21 Martie -la "Forta Vietii"

Scoala noastra spirituala va propune cele mai profunde ateliere!

Dragi Prieteni,

Te invitam sa participi la atelierele nostre de vineri si sambata, 20 si 21 martie 2015, unde o sa experimentam, vorbim si practicam subiecte foarte importante ale vietii noastre legate de spiritualitate: esenta masculina si cea feminina, relatiile si puterea personala. Vom da o atentie deosebita felului in care traditiile stravechi ca samanismul trateaza aceste teme si cum este intr-adevar posibil sa scapam de modul de viata inconstient al majoritatii precum si cum sa reusim sa ne eliberam de conditionari astfel incat sa ajungem la fericire, bucurie si putere.

Te asteptam cu iubire sa devii parte din comunitatea noastra !

Namaste,

Alexander (Northern Deer)

Self development Coach, Healer & Educator in Family, Business & Life Management

Atelierele

In aceste ateliere vom trata in profunzime trei capitole ale vietii si le vom examina din punct de vedere existential, pentru a ajunge la intelegerea si transformarea lor profunda :

Relatiile: La inceput vom examina relatia cu noi insine si cu sexul opus. Care este rolul relatiilor in viata noastra si cum putem sa-l folosim din punct de vedere spiritual ? Vei intelege cauzele problemelor in relationarea cu ceilalti si cu tine insuti. Vom face un exercitiu de curatare a relatiilor de negativitate, bazat pe miscare si respiratie.

Arte martiale esoterice: Aceasta cunoastere a ajutat mii de oameni sa scape de frica si complexe, activand puterea personala. Contine exercitii care intaresc energia vitala si increderea in sine. Vom face cunostinta cu practici ce actionza la nivel subtil, pentru a putea comunica si „lupta” la acest nivel, invatand astfel modul in care putem scapa de conditionarile sociale si de frica de a fi respins.

Samanism Siberian : Samanismul este practica spirituala cea mai veche de pe Pamant. Cercetatorii estimeaza ca Samanismul Siberian are o vechime de 40.000 ani. Aceasta cunoastere straveche, foarte profunda, atinge centrul subconstientului nostru, loc unde se afla ascunse radacinile existentei noastre. Traind si intelegand viata ca un saman iti vei deschide drumul catre intelepciune si iubire. Acest lucru te va ajuta sa te intelegi mai bine, sa-ti gasesti radacinile, si sa-ti accesezi mostenirea de fiinta umana in acelasi fel in care au facut-o stramosii nostri.

Fa un click pe urmatorul link pentru a te conecta cu Scoala noastra !

Vino la atelierul nostru !

PROGRAM

Vineri, 20 martie:

6-10 pm: Gestionarea Relatiilor – Regulile relatiilor – Diferite tipuri de casnicii – Arta relationarii (teorie si practica)

Sambata, 21martie:

2pm - 4pm – Traditia Imputernicirii Samanice

4pm - 6pm – Vindecare personala – Cum sa scapi de atasamentele si suferintele din trecutul tau ? - "Iertare Interioara"

6pm - 8pm – Arte Martiale Esoterice – Cum sa te protejezi energetic de influentele exterioare negative si de presiunile oamenilor ?

8pm -10pm – Calatorie samanica in cele patru Lumi (acompaniat de toba samanica)

INREGISTRARE SI ALTE INFO

PENTRU INREGISTRARE CONTACTATI-I PE:

- Zsombor: 0757491520 ( email vagacskz@gmail.com)

- Marlenα: 0734527380 ( email marlengoldhand@yahoo.com)

LOCATIA: Cabinetul "Forta Vietii" – Bucuresti, Splaiul Independentei Nr.2J Ap6 et2

CONTRIBUTIA TA:

Vineri: 105 Ron

Sambata: 145 Ron

Daca participi la cele doua evenimente, ai o reducere, contributia ta fiind de 225 Ron

Puterile Secrete 16.05.2014

Noi suntem THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Pentu informatii vizitati website-ul www.theworldofwisdom.org