4 C'S

Praxis

Customer Solution

de praxis heeft tegenwoordig de praxis klanten kaart, daarop word bijgehouden welke klant je telkens bent, als je als klant telkens als duizendste klant iets afrekent krijg je je aankopen gratis. verder heb je de praxis app. hier kan je alles bestellen en dan word het bij je thuis afgeleverd of je kan het in een praxis filiaal ophalen. verder kan je airmailes sparen. bij zoveel punten kan je korting krijgen op een product.

Cost to Customer

kosten voor de consument, is dat als je een product besteld via de site en je wil het thuis bezorgd hebben dan zijn er ook verzendkosten aan verbonden.

Conveniece

het gemak is nu dat je ook een klusser kan inhuren waardoor je het werk zelf niet meer hoeft te doen, maar het werk word gedaan door de klusser die vanuit de praxis werkt. verder hoef je niet perse naar de winkel toe te gaan als je iets moet hebben. je kan het makkelijk bestellen via de site of via de praxis app.

communication

de site is heel overzichtelijk. er zijn allerlei categorieën die ingedeeld zijn. verder word er ook aan promotie gedaan via tv, acties ( met name de vroege vogel actie ), radio ect.
Big image