Bean Boozled

Om Bean Boozled

Bean boozed er en russisk rulett godteri spill som spilles av folk i områder hvor godteri er tilgjengelig.Det finnes mange forskjellige typer smaker som er fylt i hver pakke av godteri. Det mest spennende funksjon av godteri er at du ikke kan ha en idé om de merkelige og deilige smaker som du kommer til å spise fordi hver gang du åpner godteri boks den kommer med ulike typer smaker. Det finnes forskjellige typer smaker å smakstilsetning smaken av munnen. Det er ti forskjellige smaker som inngår i Bean Boozled godteri. Disse er som følger:

Den Lakris smak smaker akkurat som søtet ris. Buttered popcorn godteri er en unik form for smak produsert av bønne Boozled Candy Company. The Chocolate pudding Smaken er mest elsket av de yngre. Saftig pære smaken smaker som søtet og sure pærer. Den kokossmak er spesielt laget av selskapet å tiltrekke kokos elskere. Blåbær smak er en av de mest vanlige varianter blant disse smaker. Fersken smaken er relished av barna. Karamell mais smaken og tutti-frutti smak er for det meste lagt til som en overraskelse smaken i godteri. Den kalk smaken gir smak av sitron og jordbær smak er også lagt i disse smaker.

Egenskaper

I hver boks av Bean, er Boozled godteri pakket nitti ulike typer godteri bønner. Boksen har også en innvendig Wheeler. For å spille spillet, den enkelte gi hjuling en snurr. Da godteri der hjuling stopper er spist av den enkelte. Spillet er en spenning for barn så vel som for mange tenåringer som liker å spille de hjuling spill. Godteri kan gis som julegave til de små barna. For folk som liker søtsaker, er Bean Boozled en flott gave til dem også.

Antall smaker

Smaker er den mest spennende delen av noe godteri boks. større antall varianter, flere mennesker vil være interessert i å kjøpe godteri. Det er 10 forskjellige smaker i Bean Boozled konfekteske som re relished av folket.

Antall Candies eller Jelly Beans

Høyere antall gelé bønner flere barn og ungdom vil bli tiltrukket til å kjøpe godteri boks. The Bean Boozled Candy inneholder rundt 90 gelé bønner. Dette gir ca 3,5 oz.

Refill pose

Hvis du gir en refill pose med godteri boks, vil det tiltrekke seg og påvirke flere og flere kunder til å kjøpe produktet. The Bean Boozled tilbyr en refill bag, som inneholder ca 50 gelé bønner. Dette gjør omtrent 1,9 0z.

Spinner hjul

Den mest tiltrekke og forlokkende funksjon i Bean Boozled godteri er spinn hjuling spillet, som er en flott måte å glede. Boksen inneholder en spinner hjulet.

Produksjon

Godteri er produsert i peanøtt-free fabrikker. I Amerika noen mennesker er allergiske mot peanøtter, så godteri gelé bønner er spesielt produsert i peanøtt-free fabrikker.


om forfatteren


Hvis du elsket denne informativ artikkel om Lakris du ønsker å bli gitt mer info Bean Boozled.