Estethica Dorestad zoekt collega's

Allround schoonheidsspecialiste gezocht

Kan jij je draai vinden in de beautybranche en heb je al twee jaar ervaring als schoonheidsspecialiste? Dan heeft team Estethica Dorestad een mooi plekje vrij voor jou!

Wie zijn wij?
Estethica Dorestad, alles valt en staat immers met het op de juiste wijze coachen én begeleiden van cliënten. Deze zullen hun eigen huid moeten leren begrijpen & respecteren.

De functie: Wij zijn op zoek naar een Allround schoonheidsspecialiste met 2 jaar ervaring in deze branche. Daarnaast is het ook van belang dat je receptie werkzaamheden kan uitvoeren.

Je moet een afgeronde opleiding hebben van schoonheidsspecialiste niveau 4. Sterke persoonlijkheid met professionele uitstraling. De zeer goede basiskennis van huidverzorging is erg van belang. Flexibiliteit en Multi-inzetbaarheid, dan heb jij een streepje voor! Een leergierig en proactieve houding zien wij graag.

Kun jij ook goed plannen en heb je ervaring met het afnemen van een intake gesprek voor huidverbeterende behandelingen. Vind jij het leuk om je kennis te delen in een jong team? Wil jij graag in een bedrijf werken met een professionele uitstraling?
Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat kun je van ons verwachten...
Vanzelfsprekend krijg je prima arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris, zelfstandigheid in je werkzaamheden en vrijheid om zelf beslissingen te nemen. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Een prettige werksfeer in een groeiend ambitieuze bedrijf en een enthousiast team van collega’s.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Stuur dan jouw CV naar ons toe, en licht toe waarom het je juist zo leuk lijkt om bij ons te komen werken. Wij nemen dan contact met jou op. Voor verdere vragen over deze vacature kun je ons mailen.

Team Esthetica Dorestad