zonder zusje

Wendela Walta

Big image

Het is een verhaal over verlies en wanhoop.

zonder zusje

Dagmar heeft niet zo een goede relatie met haar zus Femke. Als ze bIJ elkaar zijn is er altijd wel ruzie. Als Dagmar in de klas puist op hoort ze opeens sirenes. Ze voelde dat er iets niet klopte. Een paar uur halen ze Dagmar uit de klas om te vertellen dat Femke was omgekomen was bij een auto-Ongeval. Dagmar kon het niet geloven, maar ze kon ook niet wenen. De directeur legde uit dat Femke buiten school was gaan eten. Iemand stuurde haar een smsje dat de eerste bel was geweest. Femke was zo gehaast dat ze zonder Kijken overstak. Ze werd gegrepen door een bus. Ze overleed ter plaatste. Haar moeder verwerkte het op haar manier maar Dagmar's vader vond dat ze Femke veel te snel vergeten waren. Het gezin viel langzaam uit elkaar Dagmar's vader ging terug bIJ zijn ouders wonen. Haar moeder wou niet aan Femke denken dus bleef dingen doen. Dagmar ging meer en meer om met de beste vrienden van Femke. Ze leerde Thor Kennen een gothic zoals haar zus. Ze werd verliefd op Thor.

auteur

Ze is geboren op 22 maart 1965, te Drenthe.

Ze ging naar de Academie voor de Journalistiek te Kampen

Ze woonde als kind te Sneek. Met hun drie dochters emigreeden Wendela en haar man naar Nieuw- Zeeland. Ze houd heel veel van dieren.Big image

Mijn mening

Ik vindt het een leuk boek om te lezen. Je leest ook sneller dan je denkt. Je wilt ook door lezen en weten hoe het eindigt.Het spreekt ook aan en doet je verder denken. het is wel een triestig boek maar langzaam wordt het beter. Je beseft ook dat deze dingen ook bij jou kunnen gebeuren.