Corliss Online Financial Mag

Yksityisyyden nousee pienyritysten turvallisuuden ohjelmaan

Lähde: http://www.huffingtonpost.co.uk/mike-foreman/small-business-online-privacy_b_4062830.html


Jos tänä kesänä NSA valvonta skandaali laskeuma on opettanut meille mitään on, että yksityisyys ei ole vain niille jotain salattavaa. Jokainen yritys koosta riippumatta tehtäväksi on suojautua yrityksen tai asiakkaan luottamuksellisia tietoja. Tiedot täydellisestä yksityisyydestä on jotain, että asiakkailla on oikeus odottaa. Turvallisuus-iskujen uhka on maailmanlaajuinen, ja mahdollisia seurauksia kaikille pienille yrityksille syyllisiksi tietojen puutteen vuoksi voi olla vakava, erityisesti jos, jos riippumaton rahoituspalvelujen neuvonantaja tai pieni lääketieteen käytännössä, ne ovat osa säänneltyjen teollisuuden.


2013 Tietoa turvallisuuden rikkomiseen tutkimuksen jäseneltä Business innovaatiotaitojen parantamiseksi osasto 87 prosenttia pienten ja keskisuurten yritysten (pk) Isossa-Britanniassa kokenut tietoturvaloukkauksesta viime vuonna. Lisäksi vaikuttaa yritysten kokenut noin 50 % enemmän rikkomuksia keskimäärin kuin vuosi sitten. Ja jos tämä ei ole jo tarpeeksi globaali nousu tietoverkkorikollisuutta valppaampia sääntely-ympäristön vaatimuksiin.


Vastedes vaikuttaa siltä, yksityisyys ja turvallisuus on tarkoitus kulkevat käsi kädessä.

Pienyritykselle, joka ajattelee vaatimaton koko tarkoittaa, ne eivät ole tavoite rikolliset tarvitsee vain katsoa kokonaisuutta. Pk perustekstiiliaineisiin huomattava osuus markkinoista. MASCO - Future of Business on ennustanut, että yrittäjät voivat lukuisampi suuryritysten vuoteen 2020 mennessä.


Vaikka suuryritysten ihmisryhmät käsitellä tietoturva, pienet yritykset ovat laajalti eriasteisia resursseja. Joissakin on omistautunut henkilökunta ja turvallisuutta, jopa yksityisyyden suojaa. kun taas toiset ovat päättäneet sopimuksen kaikki ulos ammatillinen yritys. Useimmiten kuitenkin pienempiä yrityksiä yhdistää PA, sihteeri tai office hallinnoijan että tietojen turvallisuus. Kun lisäät että pk yleensä puuttuu IT-resurssit ja turvallisuuspolitiikan tarvitaan huippu cyber vastuunrajat alamme nähdä, miksi verkkorikollisille saattaisikin pitää niitä vapaana.


Yhdistyneen kuningaskunnan Federation pienyritysten tänä vuonna löytänyt 41 prosenttia jäsenistä oli joutunut tietoverkkorikollisuuden keskimääräiset kustannukset £4000 yritystä kohti. Noin kolme 10 jäsentä oli ollut uhri petos, yleensä asiakkaalle tai asiakas (13 prosenttia) tai "ei" petos (10 prosenttia). Muualla tutkimus Ponemon Institute osoitti tietojen puutteen vuoksi kustannukset jatkoi kasvuaan on kuudes perättäinen vuosi - keskimääräiset kustannukset henkeä kohti hyppäsi alkaen £79 £ 86 viime vuonna. Laiminlyönti on pääsyy tiedot rikkomuksista perässä ilkeä tai rikollisen hyökkäyksiä.


Onneksi on olemassa joitakin yksinkertaisia asioita pienyritysten tehdä suojautua esimerkiksi:


• Varmista laastaria ovat ajan tasalla ja että kaikilla organisaatiossa ei ole admin-salasana. Rajoita käyttöoikeudet eivät niitä tarvitsevia.


• Kouluttaa työntekijöitä tietoturvan ja menettelyistä


• Vaadi salasanojen - ja älä tee salasana "admin" tai "salasana"! Salaa wifi ja varmistaa kaikkien tietokoneessa on ohjelmiston uusimmat versiot.


• Varastossa tiedot olet rutiininomaisesti kerätä ja kerätä. Säilyttää vain tietoja todella käyttää ja tuhota tarpeettomat tiedot.


• Tarkastelemaan sitä omassa seinien. Tiivistä kaikki kolmansien osapuolten varmistaa turvatoimien kun data lähtee välittömässä valvonnassa.


• Luo kristallinkirkkaan käytöstä kannettavat, tabletit ja mobiililaitteiden toimiston ulkopuolella ja vain heillä voi olla yritystietoja perusta minimiin. Varastettu kannettavat ovat suurin syy kriittiset tiedot rikkomuksista. Työntekijöiden pitäisi olla mahdollisuus saada tarvitsemansa pilvessä, ilman ladata tai säilyttää mitään tiedostot.


• Tunne lakia tietoturvaan ja tietojen loukkaamista koskevan ilmoituksen. Keskustele lakiasiaintoimisto erikoisuus tällä alalla. Koska asetusten muuttaminen ja lainsäädäntö kehittyy koko ajan, talousarvion vuosikatsauksensa politiikkanne.


• Lopuksi ottaa vakuutus. Harkitse rikkoo kattavuutta yhtä tärkeää kuin omaisuutta, vastuu, palo ja varkaus.


Useimmille pienille yrityksille Pomon huolenaihe tekee palkanlaskennan kuukausittain ja kasvaa business-vuosi. Tämä on luonnollista ja ymmärrettävää, mutta unohtamatta tiedot, kuten asiakkaan tietosuojan ja tietoturvan voivat aiheuttaa maineeseen. Vankka, todistettavasti yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevia käsillä voi auttaa pieniä yrityksiä kohottaa ja erottaa itse kilpailusta.


Saatat ajatella, yrityksesi on yksityisyyttä ja turvallisuutta ommellaan asti. Mutta se todella? Miksi ei tehdä muutaman minuutin selvittää ottamalla tämän nopeasti pienen yrityksen IT security Terveys Tietovisailu.