La petita història dels mossos.

La mosso 9991 ens visita i explica la història del cos .

BaltiNews de 4t

Som un grup de nens i nenes de Valls i rodalies. A part d'algun mestre infiltrat. Aquí us anirem informant sobre les novetatsi activitats que anem realitzant.

Avui després del pati, a la sala d'actes...

Aquest dilluns 12 de novembre, hem rebut la visita d'una mosso de Relacions amb la comunitat. El motiu d'aquesta petita conferència , ha estat per què voliem saber molt més sobre un dels cossos policials més antics del món, creats pel Sr. Veciana a Valls, la nostra ciutat.


Hem après tots els tipus diferents de mossos que hi ha i a què es dediquen. Els mossos antidisturbis, els rurals, els de trànsit, els tèdax, els canins, els de subsòl, Oaps, submarinistes, secretes, de muntanya,... Ufffff, un munt. Si voleu més informació visiteu el web mossos.cat.


Si teniu alguna emergència penseu a trucar al 112.Els de 4t!

El control de matemàtiques no ha estat tan correcte com convindria

Treballar és la base per a poder progressar

Si no espavilem, la dificultat dels aprenentatges anirà augmentant per damunt de les nostres possibilitats. Som i serem alumnes de quart. L'important és que el curs vinent fem 5è amb possibilitats. NO VAL A BADAR!! Per tant, després d'aquests primers ensurts, més val que espavilem. La vida necessita gent lluitadora i treballadora. Som Baltis. Som de quart. Demostrem-ho!!!