Pokrenite sopstveni internet biznis

Postanite internet preduzetnik,zaradjujte na internetu!

Potrebni saradnici,nudimo vam mogucnost da radite i zaradjujete od kuce!

Dobar dan,
Moje ime je Branislav Radulovic.Saradnik sam Americke kompanije SFI koja postoji i posluje aktivno na trzistu internet marketinga od 1998 godine.Mi trazimo saradnike sa ozbiljnom ambicijom da grade sopstveni internet biznis.
Mrezni marketing je biznis 21 veka,to je resenje za ambiciozne pojedince u eri nove globalne ekonomije kada govorimo o slobodnom internet preduzetnistvu.
Pruza vam se sansa da naucite najbolji internet posao za pocetnike i njegov jedinstveni sistem zarade.
Radite u kompaniji koja posluje u vise od 190 zemalja sveta i u svojoj ponudi ima preko 90 000 artikala.
Postanite deo svetske mreze uspesnih internet preduzetnika koji zaradjuju iz udobnosti svog doma!

KONTAKTIRAJTE ME

Po izvrsenoj registraciji najbolje bi bilo da mi uputite zahtev za prijateljstvo na facebook kako bih mogao da nastavim da vas uvodim u posao i da vas dodam u nasu grupu za podrsku gde se odvija najveci deo nasih aktivnosti od obuke do samog promovisanja posla u facebook grupama,
U SFI KOMPANIJI DOBIJATE
-Posao koji obavljate iz kuce sa svog racunara
-Redovna isplata po ucinku svakog meseca preko Payoneer Master Card kartice koju dobijate cim ostvarite zaradu od 20$.
-Obezbedjena vam je kompletna obuka i podrska kroz webinare,materijale i tekstove na nasem jeziku kao i stalna podrska sponzora i iskusnijih clanova tima.
-Mogucnost brzog napredovanja i usavrsavanja.
STA SE OCEKUJE OD VAS
-Ambicija,upornost,strpljenje i da ste otvoreni za saradnju i funkcionisanje unutar tima.
-Da imate elementarno znanje u koriscenju racunara(internet,facebook...)engleski jezik nije potreban ali je prednost ukoliko ga poznajete i sluzite se njime.
-I najbitnije od svega OZBILJNOST,ovo nije nikakva slatka prica o lakoj zaradi na inetrnetu.Ovo je ozbiljna poslovna ponuda za ozbiljne ljude!
-Skeptici nemaju potrebu da se zadrzavaju jer i sam ne ulazim u nista sto mi ne uliva poverenje,tako da nema potrebe da trosite svoje vreme ako u ovome ne vidite svoju perpspektivu ili vam ova ponuda ne uliva poverenje.
SVE STO JOS MOGU DA VAM KAZEM JE DOBRODOSLI,BICE MI DRAGO DA SARADJUJEMO I POBEDJUJEMO ZAJEDNO!

VAZNA NAPOMENA
REGISTRUJTE SE SA GMAIL ADRESOM DA BI STE U VASEM BUDUCEM RADU IZBEGLI KOMPLIKACIJE PRILIKOM LOGOVANJA NA VASU SFI STRANICU.UKOLIKO NEMATE GMAIL ADRESU PREPORUKA JE DA PRE REGISTRACIJE OTVORITE GMAIL NALOG I ONDA URADITE REGISTRACIJU NA SFI!
REGISTRACIJA JE BESPLATNA!

LINK ZA OTVARANJE GMAIL NALOGA