Tratament diabet

Tratament diabet, supliment alimentar diabet

Tratament diabet

Tratament Diabet

Actionând direct la sursa afectiunii, DIABETRIX îmbunatateste evolutiv starea sanatatii persoanelor ce îl administreaza, fiind, la început, un adjuvant al tratamentelor alopate, accelerând pe de o parte procesul dezvoltat de acestea în lupta cu boala, iar pe de alta parte reducând semnificativ efectele lor negative.

COIX LACRYMA-JOBI este o planta ierboasa care poate creste în înaltime pâna la 2,5 metri si creste în general în zonele asiatice, cu preponderenta în China, Japonia, India, Indonezia si Filipine, , cunoscuta ca fiind folosita atât ca mâncare foarte hranitoare cât si în medicina traditionala chineza înca din cele mai vechi timpuri. Extractul de acetona din carena plantei a fost demonstrata ca detinând proprietati antimutagenice puternice. Au fost dezvoltate numeroase studii pe efectele constituentilor gasiti în compozitia acestei plante, rezultatele fiind promitatoare pentru industria farmaceutica si cea a suplimentelor naturale.

Supliment Alimentar Diabet :Un alt studiu, al Universitatii de Stiinte Tehnologice Huahzong, numit “Polizaharidele din Ophiopogon Japonicus în tratarea diabetului de tip II” arata ca extractele din aceasta planta scad rezistenta la insulina, reduce vizibil glicemia si îmbunatateste semnificativ toleranta zaharului în diabetul de tip II. Un studiul al Colegiului Medical Wehzhou, China demonstreaza, de asemenea, proprietatile antioxidative si antidiabetice, iar experimentele farmaceutice au aratat ca OJP1 reduce nivelul glicemiei, sporeste secretia de insulin si remediaza distrugerea insulelor beta-pancreatice (Langerhans) la soarecii cu diabet indus.

Tratament Diabet

Radacina este principala parte din planta si poate fi folosita în mai multe moduri. Aceasta are proprietati antibacteriale, antiseptic, cardiac, diuretice, febrifuge, hemostatice, hipoglicemice si tonice. Chiar daca nu exista baze medicale temeinice, rehmannia a fost utilizata pentru tratarea artritei reumatoide, astmului, urticariei si nefritei cornice în studiile cercetatorilor chinezi. De asemenea, aceasta a mai fost folosita si pentru prevenirea efectelor negative ale medicamentelor corticosteroide.

Un studiu numit “Efectul protectiv al polizaharidelor extrase din Ophiopogon Japonicus pe soarecii diabetici” efectuat de departamentul “ Medicina si stiinta vietii” din cadrul Institutului de Inginerie glicobiologica din China, a aratat ca polizaharidele extrase din radacina de Ophiopogon Japonicus au efect semnificativ în metabolismul lipidelor în sânge, activitate antioxidativa, dar si efecte de protectie a ficatului si rinichilor fata de efecte diabetului. De asemenea, analizele biochimice si histopatologice au aratat ca OJP1 (un polizaharid izolat din compozitia plantei) atenueaza daunele aduse ficatului si rinichilor de catre diabet.

Supliment Alimentar Diabet : În cazul diabetului de tip 1, organismul NU PRODUCE insulina, de unde si numele popular de diabet insulino-dependent. Aproximativ 10% din cazurile de diabet sunt de tipul 1. În cazul diabetului de tip 2, organismul NU PRODUCE SUFICIENTA insulina pentru functionare potrivita, sau celulele din corp nu reactioneaza la insulina (rezistenta la insulina).

Tratament Diabet Cunoscuta si sub numele de adlay, coix sau lacrima lui job, Coix lacryma-jobi este o planta ce apartine familiei poaceelor, cu urmatoarele efecte: Efecte hipoglicemice: Fractiunea cloroformica, respective compusii Beta-sisterol si Stigmasterol din etanolul extras din semintele plantei au redus semnificativ glicemia soarecilor cu hiperglicemie indusa supusi la teste, asemeni enzimelor gluconeogenice.

Supliment Alimentar Diabet Radacina este principala parte din planta si poate fi folosita în mai multe moduri. Aceasta are proprietati antibacteriale, antiseptic, cardiac, diuretice, febrifuge, hemostatice, hipoglicemice si tonice. Chiar daca nu exista baze medicale temeinice, rehmannia a fost utilizata pentru tratarea artritei reumatoide, astmului, urticariei si nefritei cornice în studiile cercetatorilor chinezi. De asemenea, aceasta a mai fost folosita si pentru prevenirea efectelor negative ale medicamentelor corticosteroide.

More results:
Tratament Natural Diabet Supliment Natural Diabet Supliment Alimentar Diabet