Nieuwtjes uit het bestuur

Bestuursvergadering van 18 januari 2015

Hallo Klakkeboemers

De repetities voor Te laat! draaien op volle toeren. De première nadert! Hoog tijd dus ook voor het bestuur om in actie te komen. Gisteren kwamen we samen om uitnodigingen te versturen en meteen ook een korte bestuursvergadering te organiseren.


  • Flyers en affiches worden uitgedeeld op de algemene vergadering van donderdag.
  • Voor "Het dorp van de ronde" kijk ik om nog iets te organiseren. Bij deze nog een oproep voor hulp.
  • Productieleiding: Bryan en Kris nemen de productieleiding op zich voor Te laat!. Vincent doet hetzelfde voor Eer de haan kraait.
  • De statuten worden geüpdatet.
  • Hulp nodig achter de schermen! Griet heeft al toegezegd om te helpen bij de diverse verkleedpartijen. Sven zou de decorwissels helpen verzorgen. Ik zou nog één iemand kunnen gebruiken om de decorwissels vlekkeloos te laten verlopen. Vrijwilligers???


Tot slot wil ik jullie nog uitnodigen tot de open repetitie van donderdag. Wie eens wil zien waar we mee bezig zijn, is van harte welkom donderdag 22 januari vanaf 19u00. Om 20u00 dan volgt een korte algemene vergadering, gevolgd door een nieuwjaarsreceptie. Ik hoop dan ook jullie daar allemaal te mogen begroeten. Mag ik vragen om een seintje te geven of je al dan niet komt?


Tot donderdag?


Mvg,

Kurt.

Uit de oude doos...