TURISM

Despre HOSTELURI

Hostelurile - Noile Hoteluri Ieftine?

Hostelurile au fost pentru mult timp considerate cuvantul “murdar” din industria hoteliera si a calatoriilor in general, insa timpurile se schimba cu siguranta si publicul a inceput sa realizeze faptul ca hostelurile si hostelurile pentru tineri sunt modalitati de cazare mult mai viabile atunci cand iti doresti sa calatoresti in jurul lumii.


Sectorul calatoriilor ieftine, cum este cel al calatorilor cu ghiozdanul in spate, include oameni care doresc sa calatoreasca un an intreg, cat si familii care isi doresc o vacanta care sa includa mai multe locatii, a explodat in ultimii ani si a devenit una dintre modalitatile de cazare cele mai cautate.


Avand in vedere competitia care s-a intensificat si faptul ca milioane de oameni anual aleg sa isi petreaca vacanta cu bani putini, standardele acestui tip de cazare si reputatia hostelului au s-au imbunatatit si ele.


Lanturile mari de hosteluri au de asemenea sisteme de rating care, nu numai ca ii ajuta pe clienti sa aleaga modalitatea de cazare adecvata, insa de asemenea ii impinge pe proprietarii de hosteluri sa faca mai mult pentru a-si satisface clientii avand in vedere faptul ca ratingul pe care il au afecteaza direct numarul de clienti pe care ii vor primi datorita site-urilor de booking.

Industria hostelurilor, odata cunoscuta ca fiind o alegere de proasta calitate a crescut rapid si pe piata au intrat noi jucatori care au deschis lanturi de hosteluri de lux printre care The Generator si Hostels din Londra.


Eu am gasit cazare Costinesti foarte avantajoasa ca pret la vile si pensiuni din Costinesti, insa adevarul este ca mi-as fi dorit sa am posibilitatea de a ma caza la hostel. Ar fi fost cu siguranta o idee grozava sa se construiasca astfel de unitati de cazare in aceasta statiune, dat fiind faptul ca studentii prefera sa plateasca putin pe cazare si sa se distreze la maxim.

Big image