Holland Middle School

3 Hour Delay Schedule

Today's Schedule:

3 Hour Delay Schedule 2B Day


PERIOD MINUTES TIME


6- 25 min. 11:05-11:30

7- 25 min. 11:30-11:55

3- 30 min. 11:55-12:25 A LUNCH

3- 30 min. 12:25-12:55 B LUNCH

3- 30 min. 12:50-01:25 C LUNCH

1- 25 min. 01:25-01:50

2- 25 min. 01:50-02:15

4- 25 min. 02:15-02:40

5- 20 min. 02:40-03:00

Teacher Profile

NAME: Barbara Tiger


Mrs. Tiger has been teaching for 26 years. She stated that while chronically old, she is young at heart! She earned her bachelor's degree from Penn State University and holds a master's degree in education from Widener University. Mrs. Tiger is certified to teach Secondary Mathematics, Business, and is a Librarian. In the past she has worked for the Upper Darby School District, Hatboro-Horsham School District, and Cheltenham School District and at Council Rock High School South. She currently serves as the District Library Coordinator for CR and the Librarian at HMS.


In Mrs. Tiger's free time she enjoys reading, technology, riding her motorcycle, everything Disney, photography, and rescuing dogs.


When asked about her favorite teaching moment, Mrs. Tiger stated, "When students work really hard and they are proud of themselves!!! That is what teaching is all about."

Follow HMS on Social Media

Facebook: Holland Middle School

Instagram: holland_hawks

Twitter: @CRSD_HMS