Marketing digital

Social Media Strategies

Que significa?


Consisteix en aquell conjunt de tècniques i estratègies de màrqueting que es desenvolupen i tenen lloc en el mitjà online i a través de la comunicació 2.0

Amb quins objectius actua?

  • Generació de Demanda, fer que el client s'interessi, deixi les seves dades, i fins i tot, sol·liciti el teu producte o servei.
  • Generar una bona imatge de la teva empresa.
  • El posicionament de la marca en l'internet que promou la credibilitat en línia
  • La comunicació amb els clients actuals i potencials

PPC

Models publicitaris basats en què l'anunciant paga per cada visita real que rebi a través del sistema.

En un cercador PPC, els anunciants “lluiten” per obtenir les primeres posicions en les paraules clau del seu interès. La licitació més elevada, juntament amb altres criteris, fa que un anunci aparegui en els primers llocs del llistat de resultats.

Big image

Inbound marketing

És un conjunt de tècniques que ens permeten aconseguir captar clients aportant valor, a través de la combinació de diverses accions de màrqueting digital com el SEO, el màrqueting de continguts o la presència en Xarxes Socials.


El inbound màrqueting es pot resumir en les "3T":
  • Trending (tendències)
  • Tips (consells)
  • Tools (eines)

Snippet

Snippet és la descripció resumida d'un lloc, que extreuen els motors de cerca web quan mostren -a manera de resum- els resultats de cerca per a una consulta costat de l'URL.
Big image

GOOGLE ADS

Google Adwords és una plataforma publicitària per anunciants. Permet a les marques crear anuncis o banners dirigits cap a un lloc web o cap a una presència en xarxes socials.


La plataforma d'AdWords es divideix en 2 modalitats:

  • Search Engine Marketing (SEM).

  • Red de Display: es tracten d'anuncis que apareixen a la xarxa de llocs de Google com Gmail, YouTube i qualsevol lloc o aplicació afiliada al programa de publicitat de Google Adsense.

FACEBOOK ADS

Facebook Ads és l'eina que t'ofereix la major xarxa social del moment per poder realitzar campanyes publicitàries en ella.


Els anuncis de Facebook poden ser utilitzats per les empreses, els professionals o qualsevol altre usuari com una eina de publicitat més precisa i social. Això és així perquè ella, entre altres qualitats, ens permet crear diferents tipus de publicacions segmentant el públic objectiu al que aniran dirigides (segons diferents paràmetres com: la residència, l'idioma, els costums dels usuaris, els interessos o gustos personals...).

ALTRES TERMES UTILITZATS AL MARKETING DIGITAL:

Landing Page

Pàgina d'aterratge a una web o blog per un lector. Cada web consta de múltiples enllaços interns i externs i l'anàlisi del tràfic de visites ens revela per on entra la gent al nostre lloc.

Dominio

És el nom amb el qual es registra una marca, una persona o una empresa a Internet per tenir el seu propi "nom".El propòsit principal dels noms de domini a Internet és traduir les adreces IP de cada lloc actiu a la xarxa, a termes memoritzables i fàcils de trobar.

Email marketing

Conjunt d'estratègies que tenen com a principal objectiu el contacte amb clients, la promoció i informació dels productes i serveis d'una marca a través del correu electrònic. L'e-mail màrqueting segueix sent una de les eines més útils per aprofitar la base de dades i contactar amb els teus clients i comporta un 75% de les vendes mundials a travès d'internet.