Nieuwjaarsborrel SIFE Utrecht

7 Januari

Beste SIFE'er

Het nieuwe jaar 2013 is aangebroken. Ik wil jullie namens het hele Bestuur een fantastisch, sociaal en leerzaam 2013 wensen!

Dit is een jaar waarin we zowel onze SIFE doelen als persoonlijke doel zullen nastreven en naar een hoger plannen zullen brengen.


Om dit nieuwe jaar goed van start te gaan, organiseren wij een nieuwjaarsborrel voor zowel, oud/nieuw SIFE'ers en alumni.


Voorafgaand aan deze borrel zal er een 'Wat is SIFE' bijeenkomst plaats vinden, speciaal voor de nieuwe SIFE leden. Lees deze 'speciale' weekmail goed door want er staat belangrijke informatie in.


Groet en tot maandag,
Namens het Bestuur,

Emilie Duijvestijn

Nieuwjaarsborrel in de Hemmingway

Monday, Jan. 7th 2013 at 9:30pm

Janskerkhof

Utrecht, UT

Wat is SIFE bijeenkomst

Monday, Jan. 7th 2013 at 8pm

Achter Sint Pieter

Utrecht, UT

De SIFE Bijeenkomst is speciaal voor de nieuwe SIFE leden! Het is heel belangrijk dat je bij deze bijeenkomst aanwezig bent. Tijdens deze bijeenkomst zal alles over onze organisatie worden uitgelegd. Mocht je echt niet kunnen komen, stuur dan een mailtje naar events@utrechtsife.nl met de verklaring van je afwezigheid.

Programma 7 januari

20:00-21:00 bijeenkomst wat is SIFE.

Locatie: pnyx adres: Achter Sint Pieter

21:30-.. Nieuwjaarborrel bij Hemmingway

Adres: Janskerkhof 6


Uitschrijven oud SIFE'ers

Belangrijk voor de SIFE'ers die helaas stoppen bij SIFE, stuur een mailtje naar voorzitter@utrechtsife.nl over het feit dat je gaat stoppen bij SIFE. Als je dit nog niet hebt gedaan, doe dit dan zsm. Bij correcte uitschrijving kan je maandelijks bijdrage stop worden gezet en word je opgenomen in het alumni bestand.

Agenda maand Januari

7 januari- Nieuwjaarsborrel en wat is SIFE bijeenkomst

14 januari- SIFE Avond