Harver Health Insurance

Harver Health Insurance Group Tokyo News: 3 tips til at hjælpe med at bruge resterende sundhed konto midler

Solcreme kan ikke top mange indkøbslister denne tid af året, men strømpe op nu kan holde dig fra at spilde penge.


December er den sidste måned for mange mennesker med arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring til at bruge den resterende saldo i deres helbred omhu fleksible udgifter konto. Mere end 15 millioner arbejdstagere har disse konti, som gav kunder en chance for at afsætte op til $2.500, at afgiftsfri lønninger i år for sundhed-relaterede udgifter ikke er dækket af en forsikring. Men disse konti kommer med en stor fangst: ofte skal du bruge balance før planen år ender eller du mister den.


Dette mandat er ikke så fast som det plejede at være, men det stadig betaler sig at udstikke en strategi for at sikre, at ingen besparelser er efterladt. Her er nogle vigtige punkter at overveje:


Kender din fristerne: tidsfrister varierer afhængigt af virksomheden og kan være forvirrende. Tag dig tid til at sortere ud reglerne før afvikling på en plan for at tilbringe din saldo.


Virksomheden kan kræve dig til at tilbringe dine penge ved udgangen af dets fordele år eller det kan give dig en afdragsfri periode på op til 2½ måneder ind i det nye år. Dvs. Hvis din plan år slutter 31 december, du kunne have indtil 15 marts til at afholde nye udgifter til denne gamle plan balance.


Arbejdsgivere kan også tillade dig at bære over en sidesten balance af så meget som $500 ind i en ny fordele år. Alt efter planen, kan medarbejdere har hele året til at bruge penge eller bære over en anden $500 ind i næste år.


Ikke haste til at indgive din påstand før 31 december.


Du kan blive pålagt at have tjenesteydelsen eller udgiften i 2014. Men virksomheder typisk give arbejdstagerne et vindue i den nye fordele år til at fremsætte erstatningskrav for det forløbne år. I dette vindue kan holde i en måned eller flere måneder, ifølge Kelsey Zelazny, vice president for TaxSaver Plan, som administrerer sundhedsmæssige og andre fordele konti for arbejdsgiverne.


Strategize: Det hjælper for at tænke metodisk gennem din sundhedspleje behov for at skære din kontosaldo.


Start ved at tackle eventuelle elementer på din sundhedspleje opgaveliste. Egenbetaling til den årlige øjenundersøgelse, som du har været at sætte ud kan hjælpe drain sidesten balance.


Derefter gå gennem din medicin kabinet til at lede efter noget, der er udløbet eller har brug for en refill. Du skal muligvis en recept for at regning over-the-counter medicin såsom aspirin.


Må ikke købe for meget af nogen ét element. Nogle kontoadministratorer afviser påstande om, at pege på lageropbygning. Som hovedregel, ikke købe mere end tre af enhver ét element, sagde Jeremy Miller, CEO for FSAStore.com, et websted, der sælger FSA-støtteberettigede produkter.


Søg din medicinske journaler til enhver overset udgifter. Tænke ud over den kvittering, du har fra lægens kontor. For eksempel, kan transportomkostninger for en medicinsk besøg dækkes. Der omfatter parkering gebyrer eller miles rejste i din bil.


Kaste et bredt net: listen over acceptable udgifter strækker godt ud over lægebesøg og medicin. Kondomer, kontaktlinse løsning og solcreme med en SPF 15 eller højere er alle dækket.


Så er førstehjælpsudstyr, varme og kolde pakninger og krykker. Bryst fodring forsyninger såsom pumper blev føjet til listen over et par år siden.


Du kan ikke bruge en fleksibel udgifter til at betale for baby bleer, men de kan dække udgifter til Depend undertøj bruges af en patient diagnosticeres som værende incontinent.