Nieuwsbrief Huis te Zeijen

de *nieuwe virtuele rondleiding* en overig nieuws

Virtuele rondleiding

Bent u nog aan het twijfelen over het Huis te Zeijen? dit kan voor u meer duidelijk scheppen. in deze rondleiding kunt u heel simpel, digitaal een kijkje nemen op het erf van Huis te Zeijen. ook kunt u een huis aanpassen naar uw wensen om zo een nog beter overzicht te krijgen van wat u mooi en fijn vindt. met trots presenteren wij u bij deze de virtuele rondleiding.

nieuw personeel

met trots kunnen wij zeggen dat vanaf heden Anna Tieslang de verantwoordelijkheid van de professionele zorg op zich zal nemen. zij zal samen met haar team, wat bestaat uit vrolijke enthousiaste professionals en studenten haar uiterste best voor u doen.


Anna Tieslang

Big image

terugblik

de afgelopen weken is het team van Huis te Zeijen druk bezig geweest met de realisatie van de virtuele rondleiding over het erf.


wat is er verder gebeurd.


de eerste bewoner is een feit, meneer en mevrouw Jansen zullen vanaf 1 januari 2017 op het erf komen wonen. de eerste foto is het definitieve ontwerp van meneer en mevrouw Jansen.


ook zijn er leuke nieuwe activiteiten bedacht, zoals de running diner night en de klaverjasavond. ook als u geen interesse hebt in het wonen bij Huis te Zeijen kunt u zich inschrijven via het volgende mail adres huistezeijen@gmail.com.


interesse in het wonen bij Huis te Zeijen?


bel of mail gerust naar onderstaande gegevens.


volgende Zaterdag zal de wekelijkse nieuwsbrief weer in uw postvak verschijnen.


met vriendelijke groeten,


Bob van Beek

algemeen onder directeur Huis te Zeijen

bobvbeek@hotmail.com