Oslo Hud og laserklinikk

Fornyelse av huden din med kosmetisk hudpleie

Kosmetisk pleie-Hvorfor det anses som viktig?


På grunn av forurensning og økende global oppvarming, må sterkere grep gjøres for å beskytte huden vår. I dag mener de fleste hudleger at huden trenger et beskyttende lag for å ivareta sin originalitet fra miljø- og hormonell påvirkning. Dette kalles for kosmetisk behandling, og det kan gjøres enten ved hjelp av kremer eller gjennom dermatologiske behandlinger.


Skjemmende hudtekstur


En forskningsstudie gjort på Globalt Burden of Diseases avslører at det er 15 hudproblemer som har blitt funnet fra 1990-2010 i mer enn 187 land. Det inkluderer akne, vulgaris, psoriasis, decubitus sår, skabb, bakterier og sopp hudsykdommer og mange flere. Disse problemene vil på sikt føre til nedbrytning av huden og påvirke utseendet negativt.


Akne er blant de ti vanligste hudlidelsene


Akne eller acne vulgaris skyldes overproduksjon av talg. Mange opplever økt talgproduksjon i puberteten og i dag sliter både jenter og gutter med problemet. Det er ikke farlig, men for mange forblir dette en forstyrrende faktor og hindrer dem i å være sammen med andre mennesker. Det anses å være en av de vanligste hudsykdommene i hele verden.


Behandling av akne og arr


Akne kan behandles, og du kan også bli kvitt arrene som oppstår. Oslo Hud- og laserklinikk gir fire forskjellige typer behandling basert på intensiteten og kilden til akne. Vi bruker Fraksjonert laser, medisinsk krem program, IPL og Restylane.

Dette er forskjellige former for problemer knyttet til dermatologi og de skiller seg i form av farge, tykkelse, utseendet og intensitet. Slike sykdommer vil ha svært dårlig innvirkning på det øverste laget av huden. Men disse er det enkelt å gjøre noe med. Hudleger i dag tilbyr innovative behandlinger for å kurere dem.

CO2 laserbehandling hjelper deg med å fjerne vorter, millier eller føflekker fra overflaten og ned til dermis. Det følger en periode med sår og rød hud, men det avtar og du vil få gode resultater.


Hudforyngelse behandling-Fjerning av fødselsmerker og rynker


Botox er en av de beste behandlingene for å redusere rynker. Det fungerer effektivt på de rynkene som er forårsaket av muskelsammentrekning. Denne behandlingen virker i form av at huden strekker seg tilbake til det normale og vil resultere i mindre rynker. Imidlertid er det ikke anbefalt for gravide og ammende kvinner.

Hydrafacial- For de som trenger profesjonell kostmetisk pleie


En profesjonell kosmetisk hudpleie omfatter multifunksjonelt system. Oslo Hud- og laserklinikk gir kombinasjonen av vakuumassistert kjemisk - og mekanisk peeling, vakuumassistert dyp rengjøring og tilførsel av hudpleie serum, fuktighet og antioksidanter.

Konklusjon


I dagens globale oppvarming scenario, har det blitt ganske normalt å finne behandlingsløsninger for huden. Sjekk intensitetsnivået og få behandling så tidlig som mulig for å beholde en ung og energisk hud.