Hits de la meva vida

Del naixement a l'adolescència

Big image

POP-ROCK

Per acabar tot aquest trimestre centrat en el Pop-Rock la nostra professora ens va manar un treball que feia un repàs de les cançons més populars de la nostra època.  • En aquest treball havíem de trobar la cançó que era més popular el dia del nostre aniversari o la que ens va marcar/agradar aquell any. Per fer-lo ens va proporcionar una web (Birthday song) en la que podíem posar la data que volíem i ens deia, aproximadament, la cançó. Jo, a més a més, vaig buscar recopilacions dels hits mundials de cada any al You Tube per tenir una segona opció, ja que hi ha cops que ens sabem una cançó però no en coneixem el títol.


  • Quan ja teníem la cançó de cada any, havíem de fer una fitxa tècnica d'ella. Jo per fer-la més visual vaig utilitzar un nou programa que vaig descobrir anomenat New Hive. No obstant que la informació era molt visual e interactiva amb aquest programa, vaig tenir diferents problemes: hi havia cops que no em funcionava correctament la plantilla, algunes lletres no les reconeixia... A més a més de la fitxa tècnica havíem de dir alguns fets importants que havíem ocorregut aquell any i posar la cançó, aquest pas el vaig fer amb dos programes: amb SoundCloud i You Tube.


  • Finalment, quan ja tenia les 17 plantilles acabades, les vaig enllaçar amb una línia del temps que vaig crear amb Tiki-Toki, un programa que et permet creat línies de temps 3D.

les 17 plantilles

línia del temps

Conclusió

El treball m'ha agradat perquè he pogut recordar cançons de la meva infància que sabia les seves melodies però no el seu nom.


També he de dir que ha estat un treball llarg i cansat pel simple fet que s'havia de buscar informació de 17 cançons, anys, autors i successos.