KAKO PAMETNO ISKORISTITI INTERNET ?

Geografska ograničenja na internetu ne postoje!

Big image

Iskoristite jedinstvenu poslovnu priliku na internetu!

Više se ne postavlja pitanje da li internet može da pomogne vlasnicima biznisa u poslovanju. To je dokazano i potvrđeno mnogo puta. U nekim slučajevima internet iz korena menja obim poslovanja i budzeta.

Verujem da svakodnevno imate slobodnog vremena, računar i internet. To prvi i jedini uslov da unovčite vreme provdeno online. Zašto ne bi probali da zaradite i ujedno se zabavite i zaista naučite kako se zarađuje od kuće. Milioni ljudi širom Sveta dodatnu zaradu obezbeđuju baš na ovaj način. Svera interesovanja na internetu je danas toliko rasprostranjena da možete dopreti do do miliona potencijalnih klijenata ili kupaca. Dakle, geografska ograničenja na internetu ne postoje!

Zato želim da Vam predstavim posao koji sam ja našla preko interneta i koji svakodnevno obavljam 378 dana.

Radi se o INTERNET MARKETINGU.Prethodno iskustvo U ISTOM NIJE NEOPHODNO kao ni engleski jezik ( sve je fantastično prevedeno i prilagođeno za naše podnevlje-Balkan).

Što se tiče fiksne plate, ona u našoj kompaniji ne postoji. Mi imamo mesečnu zaradu koja varira iz meseca u mesec, a zavisi isključivo od nas samih. Znači, onoliko koliko se zalažete i shvatite ozbiljno ovaj posao, toliko će te i biti plaćeni. Platnu karticu ( Payoneer Master-Card ) dobijamo od kompanije na kućnu adresu i zato je jako bitno da se prilikom prijave upišu pravi podatci. Takođe želim da napomenem novinu koju je skoro uvela kompanija, a tiče se novčanog bonusa za nove članove-Uz registraciju stičete pravo na bonus od 20$ uz pravila korišćenja

Ako se ozbiljno posvetite i nastavite sa radom,Vaš bonus možete povećati na 40$ i 100$.

Ako želite da mi se pridružite i započnete lični biznis iz okružaja koji sami odaberete, biće Vam dovoljna redovna i stabilna internet konekcija. Klikom da dugme BESPLATNA PRIJAVA popunite obrazac i sačekajte instrukcije koje ću Vam poslati na e-mail.

Radujem se budućoj saradnji!

Jelena

Helen of Troy's Shopping

Ja sam takođe iskoristila još jednu šansu za zaradu koju kompanija nudi i otvorila svoju WEB prodavnicu koja posluje više nego dobro.Imam svakodnevne narudzbine i čitavog Sveta i stekla sam praksu odličnog trgovca, mada mi to nije struka niti obrazovanje.

Posetite moju WEB prodavnicu, bez ikakvih obaveza...