The Woo Group Review RBC

The Woo Group Review RBC Wealth Management Hong Kong USA: Royal Bank of Canada tuin onthuld voor Chelsea Flower Show

RBC van engagement tot water instandhouding tentoongesteld zoals het markeert vijf jaar verjaardag in prestigieuze Bloemenshow


Londen, 2 December 2014 - tuin ontwerper Matthew Wilson groeide op met een liefde voor het platteland, natuur en het buitenleven en realiseerde op een vroege leeftijd het belang dat zoet water had in het behoud van de natuurlijke wereld. Nu, als directeur en belangrijkste ontwerper op Clifton kwekerijen in Londen, combineert hij deze vroege belangen bij het maken van stedelijke tuinen geschraagd door een verbintenis tot het behoud van het water. Met zijn breedte van ervaring in duurzame tuin ontwerp, is Mr. Wilson samen met Royal Bank van Canada (RBC), het ontwerpen van de "Koninklijke Bank van Canada tuin" op de RHS Chelsea Flower Show volgend jaar (19 – 23 mei 2015), het vijfde jaar op rij die RBC een tuin heeft op dit, het meest prestigieuze evenement in de tuinbouw kalender.


"Ik wil de tuin bezoekers om te verkennen een eenvoudig gemeenplaats, dat water is gelijk aan leven, op een manier die resoneert en machtigt hen om kleine veranderingen in hun eigen tuinen," zei Mr. Wilson. "De Royal Bank of Canada tuin profiel duurzame planten en landschap materialen die tegelijkertijd werken aan verbetering van de waterefficiëntie in de tuin. Mijn hoop is bezoekers verlaten met de indruk dat duurzaam ontwerpen worden gemakkelijk te onderhouden kan, terwijl het benadrukken van de tijdige boodschap van waterbesparing en bescherming."


De duurzame tuin zal worden gewezen op praktische stedelijk waterbeheer, met inbegrip van water opslaan en oplossingen voor amateurtuinders oogsten. Dit is in overeenstemming met de doelstellingen van de RBC Blue Water Project - een brede, 10-jarige globale vastlegging om te helpen beschermen van's werelds zoet waterbronnen.

Tekening inspiratie uit mediterrane tuinen, het ontwerp is onderverdeeld in drie hoofdonderdelen: een nul irrigatie 'droge tuin', een centrale water oogsten en opslag zone en een eetbare tuin. De tuin is ontworpen om gemakkelijk te leven met en aan te tonen dat de planten niet kunstmatige irrigatie vereisen als gekozen en correct geplaatst worden.


"Overal in de tuin, ik heb gekozen planten voor hun vermogen om te weerstaan droogte voorwaarden, verminderen de noodzaak voor irrigatie. Ik ben vooral enthousiast voor de tuin om te demonstreren van een 'macro bonsai' olijfboom, een primeur voor de show, "Mr. Wilson bleef. "Tekening op de groeiende trend van stedelijke landbouw, zal er ook een bereik van fruit, groenten en kruiden die eetbaar en duurzame zijn."


In het hart van het ontwerp, bezoekers kunnen het ontdekken van de ruimte op een duurzame hout 'zwevende' Terras, waarachter een grote storm water opslagtank die helpt handhaven waterstanden in de tuin waterpartijen en overstroming bekken. Op volle capaciteit maakt dit bekken overstroming een eenvoudige water-functie. Echter als waterstanden drop, een prachtig gesneden steen functie symboliseert de kwetsbaarheid van de ecosystemen van de rivier is geopenbaard en uiteindelijk vervaagt tot een droge rivierbedding.


"Matthew de ontwerp belichaamt de doelstellingen en beginselen van de RBC Blue Water Project," zei Stuart Rutledge, CEO van RBC Wealth Management – International. "Wij zijn opgewonden te worden samen met hem voor de 2015 Chelsea Flower show en geloof van zijn vermogen om te uiten duurzaamheid door een ontwerp en breng het tot leven in een prachtig water-wise tuin lovenswaardig is."