Koorreis naar Rome

Een kroon op uw jarenlange werk!

Samen zingen in de Sint Pieter!

Als zang- en muziekliefhebber brengt u vast veel tijd door met uw koorleden.

Elke repetitie brengt u dichter bij het perfecte optreden. Of dit nu dichtbij huis is of juist eens in een heel andere omgeving, elk optreden blijft bijzonder. U zult als koor ook wel eens met elkaar op reis gaan of wellicht op zoek zijn naar een bijzondere groepsreis. Een reis naar Rome en zingen in de Sint Pieter is een kroon op al uw werk.

De Santa Maria Maggiore & de Friezenkerk

Naast het begeleiden van de mis in de Sint Pieter is het ook mogelijk om te zingen tijdens de mis in de Santa Maria Maggiore, de 2e basiliek van Rome, en de Nederlandse kerk in Rome, de Friezenkerk. Wij helpen u graag met de organisatie en eventuele huur van instrumenten.

Naast het zingen is er natuurlijk in Rome veel te doen en te zien! Trek goede schoenen aan en wandel door de stad, de éne na de andere bezienswaardigheid trekt aan u voorbij. Het historische centrum van Rome is uniek en zeer veelzijdig. Natuurlijk raden wij u aan om de koepel van de Sint Pieter te beklimmen en het schitterende uitzicht over Rome en Vaticaanstad te bewonderen. Als u in Rome bent mag een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum natuurlijk niet ontbreken. Loop door de wijk Trastevere en geniet van de bijzondere atmosfeer in deze eeuwenoude wijk. Strijk neer op een terrasje op het Piazza Navona of haal een ijsje nabij het Pantheon en wandel even naar binnen. Rome, er is te veel om op te noemen, je moet het echt een keer gezien hebben!

De zang locaties

Uw accommodatie in hartje Rome

In de gezellige wijk Monti, midden in het centrum van Rome, met alle bezienswaardigheden op loopafstand!

Aanbieding! 5-daagse koorreis naar Rome vanaf € 399,-- p.p. incl. vlucht.

Authentic Italia, specialist voor groepsreizen op maat naar Italië.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Maakt u liever persoonlijk kennis, wij komen graag bij u langs.