ACCESS CONSCIOUSNESS™ KURS

Bergen, 21.-23.september

penger er ikke problemet - du er!

Hva om ved at du så på alle synspunkter, ideer, tanker, følelser du har rundt penger kunne forandre hele din økonomiske situasjon?

På denne introduksjonen til Access, vil du få verktøy og prosesser som kan begynne å forandre alt dette.

Hvordan ville livet ditt sett ut om du ikke hadde begrensninger rundt penger?

bars

Visste du at du har 32 punkter på hodet som lagrer alle tanker, ideer, emosjoner, beslutninger du noen gang har hatt? Dette er en mulighet til å gi slipp på alt dette.

Hver Bars behandling kan frigjøre 5-10 tusen år med begrensninger i området som korresponderer med Barspunktet som blir berørt. Dette er en veldig nærende og avslappende prosess, som frigjør begrensninger du er villig til å endre i alle områder av livet ditt.

En gladere kropp ?

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) & De-­‐molecular Manifestation


Kroppen din kan regenere seg selv hele tiden, men desverre har vi alle trodd på at kroppen vår må eldes. Hvert eneste synspunkt du har om at kroppen eldes og forfaller, låser seg i kroppen, slik at den faktisk eldes og blir syk.


MTVSS bidrar til at den molekylære oppbyggingen av kroppen endres, som igjen bidrar til et styrke immunforsvar. Prosessen kan også brukes til å endre energien på spesifikke «problemområder» slik at kroppen får en helt annen mulighet til å reparere seg selv.


De-molecular manifestation bidrar til å eliminere det som ikke burde være i kroppen og molecular de-manifestation handler om å tilføre det som mangler, men som burde være tilstede for å ha en velfungerende og glad kropp. Prosessen virker på alt fra føflekker til svulster.

www.accessconsciousness.com