Scule lincos

Scule lincos, lincos, scule auto lincos, compresor aer linco

Scule lincos

Pistol Pneumatic

Compresoare elicoidale (cu surub) intr-o larga gama de debite si presiuni de lucru. Gama completa de compresoare destinate celor mai diverse aplicatii industriale. Compresoare cu injectie de ulei fiabile si robuste in variante standard fara rezervor, montate pe rezervor, cu uscatoare refrigeratoare incorporate sau actionate cu convertizor de frecventa. Variante mixte posibile.

Scule pneumatice si masini pneumatice profesionale: chei dinamometrice, bormasini pneumatice, surubelnite pneumatice, ciocane pneumatice, curatatoare cu ace

Lincos :Macara pliabila cu posibilitate de operare de catre o singura persoana. Echipata cu valva de siguranta auto-stop. Inaltime foarte mica a picioarelor si a rotilor, fiind posibila amplasarea sub Europaleti in vederea ridicarii incarcaturii. Foarte compacta datorita picioarelor care se pliaza. Usor de amplasat deasupra incarcaturii datorita celor 2 roti fixe din fata si celor 2 roti mobile din spate, rezistente la acizi si uleiuri. Bratul are cu 3 pozitii de extensie. Pompa si levierul pompei se pot roti, permitand un nivel optim de acces si de operabilitate a pompei din punctul de lucru. Coborarea bratului prin impingerea levierului tn sus si inapoi – in timp ce controlul si pozitionarea precisa a incarcaturii este posibila cu cealalta mana.

Scule Lincos

DARI Mistral 150/490-3M, compresor cu ungere , actionat prin curele, cu 2 cilindri si o treapta, cu electromotor monofazat. Varianta monofazata este dotata cu protectie termica la suprasarcina, resetabila manual cat si cablu de alimentare cu stecher si impamantare. DOMENII DE UTILIZARE: mici ateliere mecanice, ateliere tamplarie, ateliere confectii, mici service-uri auto pentru actionare scule pneumatice (chei cu clichet, chei de impact, slefuitoare mici, umflat anvelope auto, pistol de vopsit), etc.

Pompa pneumatica pentru alimentarea cu ulei a cutiilor de viteze, diferentialelor, motoarelor. Este usor de manevrat datorita dimensiunilor reduse. Lucreaza si independent, fara conectare permanenta la sursa de aer. Dupa fixarea presiunii poate deservi mai multe puncte de lucru.

Scule Auto Lincos : Compresor industrial cu 2 pistoane, transmisie pe curea dubla, pompa din fonta, nu se încalzeste, nu pierde din putere-presiune, viata mare de functionare,turatie mica,dedit de aer aspirat 600l/min, rezervor 200l,10bar, varianta pe ro?i.

Compresor Aer Lincos Oferim masini de jantat si dejantat de calitate premium, realizate 100% in Italia. Masinile de montat si demontat anvelope marca SIRIO satisfac si cele mai exigente cerinte. Comercializam masini de jantat si dejantat pentru biciclete, autoturisme sau autovehicule grele. Contactati-ne si veti primi oferta noastra de masini profesionale de montat si demontat avelope semiautomate sau automate cu una sau mai multe viteze, pentru care exista disponibila o intrega varietate de accesorii.

Pistol Pneumatic DARI Mistral 150/490-3M, compresor cu ungere , actionat prin curele, cu 2 cilindri si o treapta, cu electromotor monofazat. Varianta monofazata este dotata cu protectie termica la suprasarcina, resetabila manual cat si cablu de alimentare cu stecher si impamantare. DOMENII DE UTILIZARE: mici ateliere mecanice, ateliere tamplarie, ateliere confectii, mici service-uri auto pentru actionare scule pneumatice (chei cu clichet, chei de impact, slefuitoare mici, umflat anvelope auto, pistol de vopsit), etc.

More results:
Scule Lincos Compresor Aer Lincos Scule Lincos