ACCESAREA INTELEPCIUNII STRAVECHI

Conectarea cu traditiile si invataturile strabunilor nostrii

Va invit la o calatorie samanica de accesare a intelepciunii strabunilor nostrii, ajutati de focul sacru si de energia lunii.

Cu ajutorul tobei samanice vom face o calatorie in alte dimensiuni ale Existentei. Ne vom conecta o viata anterioara in care am avut un nivel de constienta inalt, am trait echilibrat in conexiune cu natura si cu oamenii din jur.

Vom aduce aceasta energie a echilibrului si a intelepciunii in viata noastra.

O sa folosim in aceasta experienta ajutorul energetic al Lunii, care ne va sprijinii sa ne deschidem fiinta si sa avem acces la nivelele subconstientului, iar Focul Viu si Vesnic ne va da puterea interioara necesara pentru a accesa si de a trece prin aceste procese profunde.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes

https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Interviu cu Zsombor Keresztes la Stii TV

https://www.facebook.com/video.php?v=775900882446916&pnref=story

Practici personale (puteti sa va programati dupa calatoria samanica):

https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:

http://www.theworldofwisdom.org/

https://www.facebook.com/SchoolofWisdomCand ?

Vineri 5 iunie ora 18.00


Unde ?

Cluj- Piata Cipariu. Intrarea prin gangul din str. Voltaire, urcati pe o rampa, informatii: Camelia Harlea -tel 0745 587899


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520 sau pe Camelia Harlea, la telefon 0745 587899

Contributia voastra este de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Big image