ESCAPE & 538 ZIJN VOOR WAR-CHILD

De Afterparty Voor alle deelnemers!

ESCAPE & RADIO 538 GAAN VOOR WAR-CHILD.

Van 22 tot en met 29 maart 2013 probeert ESCAPE Bloemendaal & radiozender 538 in verschillende Nederlandse steden zoveel mogelijk geld op te halen voor de organisatie War Child. War Child helpt oorlogskinderen in verschillende landen om op een creatieve manier om te gaan met hun ervaringen van de oorlog. Het belangrijkste is dat de kinderen weer zelfvertrouwen krijgen, sterker worden en dat zij hun verborgen talenten ontdekken!

Vanaf vrijdag 22 maart 2013 trekken de dj's van ESCAPE & Radio 538 door Nederland. Samen met bekende artiesten, zullen ze vanaf 06.00 uur in de ochtend tot 12 uur 's nachts doorgaan met het voeren van ludieke acties om War Child te steunen en de kinderen in oorlogslanden weer kind te laten zijn! De Markt in Gouda staat op maandag 25 maart volledig in het teken van de Radio 538 voor War Child tour. Naast Gouda, zal de tour ook

Voor alle deelnemers die hebben meegedaan aan de actie om geld intezamelen is er na de optredens een grote afterparty in ESCAPE Bloemendaal, gelegen naast Gouda in het centrum van Bloemendaal.

Wil jij ook een actie verzinnen en meedoen om geld in tezamelen? Kijk dan op www.E5W.nl


AFTERPARTY ESCAPE & 538 Gaan Voor WAR-CHILD.

Friday, March 22nd 2013 at 11:30pm

Escape Bloemendaal

Als je hier bij wilt zijn moet jij een actie hebben gedaan voor WAR-CHILD via www.E5W.nl

Kaartjes worden dan thuis gestuurd als jij je voor een actie heb aangemeld en ook daadwerkelijk hebt meegedaan!