CAMPUS ESTIU

MÚSICA, CREATIVITAT I MOVIMENT - IV CAMPUS ESTIU DALCROZE

Del 3 al 6 de JULIOL de 2017 a Bellaterra

Descobreix la Rítmica Dalcroze

Escolta, sent i observa la música en moviment

Desenvolupa el teu pensament artístic


Us proposem un curs molt inspirador de MUSICA CREATIVITAT I MOVIMENT en el que, a partir de la rítmica Dalcroze i incorporant altres disciplines podreu conèixer i experimentar noves formes de fer música. Són dies per veure nous materials i propostes pràctiques per a l’aula i sobretot, són dies per compartir i gaudir de crear junts amb grans especialistes d'arreu del món.

DIRIGIT A

Músics, ballarins, educadors, mestres, pedagogs i persones interessades. No calen coneixements previs. Nivell A: Principiants / Nivell B: Avançats i alumnes del Postgrau en Música, Creativitat i Moviment.

HORARI i CONTINGUTS DEL CAMPUS

- De 9:30h a 11:30h: Rítmica per aprofundir en el moviment: sessions orientades a afinar la percepció i a gaudir dels matisos i possibilitats del moviment propi.

Professores: Anita Gritsch, Eugènia Arús i Françoise Beaujon.


- De 12:00h a 14:00h: inspiració per a l'aula: com podem jugar, crear, improvisar i escoltar activament a partir d'una gran obra de la música com són els Quadres d'una exposició de Mussorgsky? Aquestes sessions ens donaran mil idees i recursos per a fer-ho. Professores: Anita Gritsch i Veronika Kinsky.


- De 15:30h a 17:30h: Laboratoris de pedagogia: Tècniques, recursos i materials per millorar o innovar en la intervenció educativa.

Laboratori 1 --> Dilluns 3: "La volta al món amb percussió corporal". Vols aprendre com acompanyar una cançó amb ritmes tradicionals de tot el món? Aquest és el teu taller!" Professora: Anita Gritsch

Laboratori 2 --> Dimarts 4: "Tecnologia aplicada a la música i el moviment." Professors: Núria Palau i Marco Antonio Rodríguez

Laboratori 3 --> Dimecres 5: "Posem so al moviment" poder acompanyar les activitats de moviment és un recurs utilíssim per al professor. Aquí aprendrem i/o perfeccionarem aquesta habilitat a partir de l'ús de diferents instruments. Professora: Veronika Kinsky

Laboratori 4 --> Dijous 6: "Escena, moviment i tecnologia" Laboratori escènic a partir de la tecnologia i el moviment sobre una peça dels Quadres d'una Exposició de Modest Mussorgsky

PROFESSORS DEL CURS

Eugènia Arús: Directora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra . Diploma Superior en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra).Professora de la UB

Marta Canellas: Coordinadora del Postgrau en MCM i professora d' El Musical Bellaterra. Grau en Pedagogia de la Música i el Moviment (Universitat de Viena)

Françoise Beaujon: Llicenciada en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra) Profesora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra.

Núria Palau: Bachelor en Rítmica Dalcroze (Conservatori El Musical Bellaterra). Profesora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra.

PROFESSORS CONVIDATS estiu 2017

IMATGES CAMPUS 2016

PREU

Tot el curs alumnes del Postgrau "Títol d'Expert en Música, Creativitat i Moviment"- 432€* (216 Euros al fer la inscripció i 216 Euros abans del 16 de juny de 2017)
Tot el curs alumnes externs al Postgrau - 396€** (198 Euros al fer la inscripció i 198 Euros abans del 16 de juny de 2017)

Tot el curs - per alumnes que ja han fet el Campus en edicions anteriors externs al Postgrau: 316 Euros (158 Euros al fer la inscripció i 158 Euros abans del 16 de juny de 2017)

Només matins alumnes externs al Postgrau: 240€ (120 Euros al fer la inscripció i 120 Euros abans del 16 de juny de 2017)

Laboratoris de Tarda alumnes externs al Postgrau: 120€


FORMA DE PAGAMENT => Ingrés o transferència bancària al Número de compte: Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 Codi BIC: BSABESBB. (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs). 50% al moment de fer la inscripció i 50% abans del 16 de juny de 2017.


* Curs d'estiu que forma part del Títol d'Expert en Música, Creativitat i Moviment amb la URL Blanquerna (3ECTS del Curs de Postgrau).

**Pots apuntar-te només a aquest curs com a alumne extern i és reconegut pel Departament d'Ensenyament per Docents. Si un alumne extern un cop finalitzat el curs vol matricular-se al Postgrau sencer ha d'abonar la diferència de preu corresponent a les taxes de tramitació.


-Curs en tràmit de reconeixement pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya com a Formació Permanent per al Professorat si ets alumne extern al Posgrau i t'apuntes a tot el curs.

-Curs Bonificat per a empreses.

-Properament publicarem les activitats complementàries a les 18:00h


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - info@elmusical.cat