Eurogift

Office equipment

Beurs

We hebben vernomen dat uw bedrijf aanwezig zal zijn op de beurs in Geel op 7 november 2013. Ook wij zullen dit jaar er weer staan met ons bedrijf ‘Eurogift’. Wij zouden graag de gelegenheid hiervoor gebruiken om enkele producten in de kijker te zetten.


In de kijker

Conferentiestoel 3473K

Niets is belangrijker dan ergonomisch correct en flexibel zitten. Deze stoel is aangepast aan een correcte houding en heeft daarbovenop nog een modern design. Zeker geschikt voor elke zakelijke vergadering.


Artikelnr.: 3404

Prijs/eenheid: 309,87 EUR excl. BTWOpen kast model BF/2B

Ideaal om uw administratie in op te bergen. De kast is verrijdbaar en ook de wielen kunnen worden vastgezet, zodat uw kast niet zomaar zal verschuiven. Bovendien is de kast ook geschikt als scheidingswand, waarmee heel snel en makkelijk een nieuwe werkplek kan worden gecreëerd of de indeling van het vertrek kan worden veranderd.


Artikelnr.: 1212

Prijs/eenheid: 209,72 EUR excl. BTW

Model excellent 300

Een moderne en creatieve bureau die gemaakt is van eikenhout. Een uniek ontwerp, voor als u genoeg hebt van de alledaagse rechthoekige bureaus. Breng innovatie in uw werkruimte.


Artikelnr.: 2207

Prijs/eenheid: 1981,17 EUR excl. BTWAgenda kunstleder

Een eenvoudige, stijlvolle manier om alle belangrijke afspraken bij te houden. De eerste stap om het bedrijf te laten werken, is een goede planning hebben. De agenda kan hierbij een zeer doeltreffend hulpmiddel zijn. Ideaal om uzelf te organiseren en uw zaken op orde te brengen.


Artikelnr.: 8520

Prijs/eenheid: 25,30 EUR excl. BTW

Profiteer van onze aanbieding

De beurs gaat ook ons niet onopgemerkt voorbij en daarom willen wij u deze prachtige aanbieding doen. Bij aankoop van minimum 2 producten die vermeldt zijn in 'In de kijker', ontvangt u GEHEEL GRATIS een 'Bureaufauteuil 691-65' ter waarde van €263,70 EUR excl. BTW