Newport International Group

Newport International Group Projects Tokyo Company: Ti Tips til at udvikle en meningsfuld markedsanalyse

Det er afgørende, at du udvikle en klar opfattelse af hvordan verden i almindelighed-herunder din konkurrence – påvirker din virksomhed og dens rentabilitet. Men dybden af detaljer i din analyse vil afhænge af hvor du har til hensigt at bruge den.


Hvis du leder efter investorer, du har brug at vise, at du forstår din branche samtidig undgå uvedkommende oplysninger. Hvis du opretter en indre plan, der vil guide dine strategiske retning, kan du kræve meget mere detaljeret. Her er ti måder at indsamle oplysninger, du har brug for at træffe informerede beslutninger om din strategiske retning.


1. segmentere dine markedet: Opdele markedet i brugbar segmenter som du indsamler data. Måder at segmentere markedet kan omfatte alder, indkomst, varetype, geografi, købe mønstre, kundebehov, livsstil, psychographics eller andre klassifikationer.


For eksempel, når en lokal computer butik definerer sin kundesegmenter som "high-end home office" og "high-technology small business," dens segmentering siger en masse om sine kunder. I udvikle segmenter, overveje hvilke faktorer gør en forskel i indkøb, medier og værdi mønstre af dine målgrupper. Er alder sagen i udvalg af restauranter, eller er stil og mad præferencer vigtigere? Er indkomstniveau en nøglefaktor?


2. prioritere markedssegmenter: Du bør også forstå og forklare markedsvækst i hvert segment. Diskuter, hvorfor din virksomhed fokuserer på disse specifikke målgrupper for markedet. Hvad gør dem mere interessant end grupper du har udelukket? Hvorfor er de egenskaber, du angiver vigtige?


Det er mere afgørende for nogle virksomheder end andre. En tøjbutik, for eksempel, kan fokusere på ét sæt af øvre-indkomst kunder i stedet for en anden af strategiske grunde. Et kontor udstyr butik kan fokusere på visse forretningsfolk, hvis behov matcher virksomhedens ekspertise. Nogle fast-food restauranter fokus på familier med børn under kørsel alder.


3. indsamle og organisere interne Data: kritisk forståelse din konkurrence er at forstå din virksomheds numre. Udvikle en proces til sporing og rapportering alle relevante salgstendenser.


4. indsamle oplysninger om din eksterne miljø: du kan snuppe en masse om konkurrenter og industri tendenser ved at gøre dit hjemmearbejde. Check:


· Årlige rapporter og 10 K rapporter om offentlige virksomheder

· Internetsøgemaskiner af konkurrenternes navne eller nøgleord

· Brancheforeninger og publikationer

· Business og generelle presse samt pressemeddelelser

· Regeringsagenturer

· Privat forskning virksomheder, herunder online databaser


5. shop konkurrencen: Hvis du er i restaurationsbranchen, nedladende din konkurrence en gang om måneden, roterende gennem forskellige virksomheder. Hvis du ejer en sko butik, Køb din konkurrence hver måned og besøge forskellige butikker. Parkere på tværs af gaden og tælle de kunder, der går i. Bemærk hvor længe de forbliver inde, og hvor mange kommer ud med køb. Gennemse store og kigge på priser. Hvis du ikke kan shoppe konkurrencen, Spørg dine kunder og leverandører om dem.


6. udføre din egen forskning: Når du har brug for specifikke oplysninger, der ikke findes om dine kunder og kundeemner, udføre din egen primære forskning. Der er to typer af forskning: kvalitative og kvantitative. Kvalitativ forskning er bruges til at forstå, hvorfor gæster opfører sig som de eller udvikle hypoteser om at opførsel. Personlige interviews og fokusgrupper (en gruppe af 8-12 nøje udvalgte mennesker holdes i en neutral placering) er to eksempler på denne semi-struktureret form for undersøgelse. Kvantitative forskning er en meget struktureret form, der forsøger at svare på hvor meget. Numre kan projiceres til universet, at stikprøven repræsenterer. Telefon, online og e-mail undersøgelser er eksempler på denne type forskning.


7. redegør for markedets behov, vækst og tendenser: alle markedsføring skal være baseret på underliggende behov. For hvert markedssegment, der Forklar de behov, der fører denne gruppe til at købe din service. Gjorde behovet eksisterer før virksomheden? Er der andre produkter, tjenester eller butikker, der tilbyder forskellige måder at opfylde denne samme behov? Har du markedet forskning relateret til dette markedsbehov? Det er altid en god idé at forsøge at definere din detail tilbyder target marked behov, så du kan fokusere på køberen skal du opfylde snarere end hvad du nødt til at sælge. Er der virkelig underliggende behov – som stil og prestige for mode fodtøj, polstring for løbere, eller hoppe for basketballspillere – der vedrører sælger sko?


Forstå og forklare markedstendenser. Hvilke faktorer synes at ændre din virksomhed eller dit marked? Hvilken udvikling tendenser kunne gøre en forskel? Afhængigt af hvilken virksomhed, du er i, markedstendenser kunne være forårsaget af ændringer i demografien, kundebehov, mode stilarter eller noget andet helt.