Malú en concert

15 de juny

Concert

Malú esta en la gira on presenta el seu millor disc ''Guerra Fría '' on hi han unes cançons impressionants. La seva gran gira acaba a Reus. Es una oportunitat única. No t'ho perdis!!!


Preus entrades

- Entrada: 25 euros

- Entrada+fotografia: 27 euros

- Entrada+ fotografia + 2 consumicions : 30 euros

local·litzacció DEL CONCERT

Saturday, Jun 15th, 11pm

LA PALMA, REUS

discofrafia

1.Voy a quemarlo todo
2.Ahora tú
3.Quién
4.Blanco y negro
5.Ni un segundo
6.Libérame
7.Vértigo
8.Búscame
9.Guerra fría
10.El apagón
11.Así lo haré
12.Ni un segundo (versió piano i veu)
13.Y ahora vete


Malú

María Lucía Sánchez Benítez, coneguda artísticament com Malú ,és una cantant i ocasionalment actriu espanyola.

El 2010, l'àlbum Guerra freda va aconseguir debutar en el primer lloc de la llista d'èxits d'Espanya, sent el primer núm. º 1 en vendes d'àlbums de la seva carrera musical. Malú ha desenvolupat una de les carreres més sòlides i respectades de la música a Espanya amb més de 2 milions de còpies venudes, deu discos publicats, 19 discos de Platí i nombrosos reconeixements entre ells la nominació als Grammy Llatins 2011 en la categoria de "Millor Àlbum Vocal Pop Femení ".

Pertanyent a una família d'artistes, Malú va néixer envoltada de talent, art i música. És neboda del cèlebre guitarrista Paco de Lucía i filla del cantaor Pepe de Lucía, a causa d'això va créixer tenint al flamenc molt present a casa.

Va començar la seva carrera als 15 anys, tenint com a objectiu principal evitar les classes del col · legi, sense tenir grans expectatives amb el món de la música. Actualment Malú porta 15 anys en el món de la música, amb més de deu discos llançats al mercat.


respecteu el torn de silenci!

sigueu respectuosos mentre l'artista esta a l'escenari i al sortir amb els veïns de la zona propera al lloc de l'esdeveniment, gràcies!