FLOWERS&MORE

Дозволете ни да ви аранжираме насмевка

Ние не создаваме букети – создаваме емоции

Каква и да е приликата, ние ја правиме посебна. Вие донесете ги вашите мисли, ние ќе ги преточиме во цвеќе.

Дел од нашата празнична понуда

FLOWERS&MORE

Посетете ја новата уникатна бутик-цвеќарница Flowers & more на една од најубавите пешачки улици во центарот на градот во близина на шведската а наспроти шпанската амбасада.


Повеќе избор
Повеќе убавина
Повеќе пораки
Повеќе љубов
Повеќе емоции


Подарете љубов, подарете насмевка, подарете емоции и повеќе.....ПОДАРЕТЕ ЦВЕЌЕ!


Ние сме FLOWERS&MORE . . .

. . . и се грижиме за вашите емоции и насмевки.