CURS INTENSIU DE PIANO

amb Daniel Ligorio

24, 25 i 26 d'Abril de 2015

Adreçat a: Estudiants de piano de totes les edats i nivells.


Activitats:

1- Classes col·lectives de piano obertes on es pot participar com a alumne ACTIU (presentant una o dues obres) o OIENT.

2- Trobada amb els pares/mares

3- Mostra d'escales per alumnes de piano


* És important que tots els alumnes assisteixin al màxim possible de classes. Amb aquesta intenció, farem públic abans de començar els horaris amb el nom dels diferents alumnes i obres per tal de que tots els inscrits puguin seleccionar les sessions que li son més afins i/o volen escoltar.

*Les places son limitades i s’assignarà un horari amb un nombre màxim d’alumnes actius per hora. Tanmateix, a part de l’hora assignada, tots els alumnes poden anar a veure totes les classes que vulguin.


Preus:

20 Euros alumnes ACTIUS del Musical

50 Euros alumnes ACTIUS d'altres Conservatoris o Escoles

10 euros alumnes OIENTS

Concert: entrada gratuïta


Data límit inscripció: 16 d'Abril

Publicació d'horaris: 20 d'Abril


DANIEL LIGORIO

Els nombrosos premis obtinguts com a pianista i component de diferents grups de cambra li han obert les portes a importants gires de concerts tant a Europa com a Amèrica, entre els quals destaquem Premis a nivell estatal com el Concurs Nacional de Joventuts Musicals d' Espanya Infanta Cristina, o Fundació Yamaha y, a nivell internacional, el "Kendall Taylor Beethoven Piano Prize", el “Quilt Piano Competition”, el "Hopkinson Gold Medal & Sydney & Peggy Shimmin Piano Prize" així com l’”International Tournamet Competition” després de ser seleccionats com a millor grup de música de cambra espanyol. Ha col.laborat amb prestigiosos intèrprets de renom com el Quartet Brodsky, el Quartet de la Gewendhause de Leipzig, el Quartet de Praga, el Quartet Pezze Italià, etc. i ha treballat amb els directors Marcello Biotti, Robert King, Josep Pons, i les orquestres més prestigioses del país. Cal destacar també la seva col·laboració com a assessor musical del director cinematogràfic Ventura Pons enregistrant fragments pianístics per a la pel·lícula "The food of love". Actualment prepara per al segell Naxos l’enregistrament dels trios Americans amb el Trio Arriaga i amb Columna Música un disc monogràfic de George Gershwin per a piano sol. És professor de piano i música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu i cap de departament de piano del Conservatori de Bellaterra El Musical.

w w w . d a n i e l l i g o r i o . c o m


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat