TURISM

Despre CAZARE

Hoteluri in Barcelona

Daca te-ai decis sa te cazezi in Barcelona, sa alegi cel mai bun hotel pentru tine poate fi destul de important. Daca pleci in Barcelona pentru putin timp, ar fi bine sa alegi unul care este in apropierea zonelor din oras pe care intentionezi sa le vezi. Daca ai hotelul in apropierea destinatiilor pe care doresti sa le vezi este foarte avantajos pentru momentul in care doresti sa te intorci la hotel.


Daca planuiti sa stati mai mult timp si sa vedeti mai mult din ce inseamna Barcelona, atunci ar trebui sa iei in calcul faptul ca ai putea face rezervare la doua hoteluri diferite, unul intr-una din partile orasului, si celalalt in celalalt capat al orasului. Astfel ai posibilitatea sa te bucuri de doua zone diferite ale Barcelonei, facand vacanta si mai placuta.


Printre numeroasele privelisti si locuri ale Barcelonei, in Spania, exista cateva hoteluri istorice luxoase, care iti vor completa experienta in acest oras. Turul tau in Barcelona nu trebuie sa se incheie la scarile hotelului unde te-ai cazat. Un hotel situat intr-o cladire istorica ar putea face vacanta ta si mai completa.


Multe hoteluri istorice sunt situate in Gothic Quarter, o intindere de strazi cu un stil gotic, romantic, care face cazare la un hotel din aceasta zona foarte convenabila.


Insa cum poti gasi un pret bun la o astfel de unitate de cazare? Daca alegi sa petreci concediul in Barcelona intr-o perioada a anului care nu este foarte aglomerata, in care hotelul evident nu este plin, atunci vei putea plati un pret mai redus de cazare. Discuta cu cei ce reprezinta hotelul in relatia cu clientii. Nu-ti fie teama sa intrebi de un discount.


In Barcelona exista o multime de hoteluri istorice superbe, insa unul dintre cele mai frumoase este Hotels Condes de Barcelona. Acesta are peste 150 de camere, fiecare dintre ele cu un stil avant-gardist, hotelul fiind situat intr-o cladire Nouveau istorica. Frumusetea artistica a acestei unitati de cazare te va lasa fara grai si fiecare obiect din interiorul hotelului este realizat special pentru hotelul respectiv. Situat in centrul orasului, are avantajul accesului rapid la mijloacele de transport in comun si este situat la mica distanta de principalele atractii ale acestei zone.


Un alt mare hotel este Hotel Gotico. Acest hotel de lux este situat foarte aproape de Aeroportul El Prat, chiar in inima orasului si in apropiere de primarie. Fiind localizat chiar in mijlocul centrului comercial, turistul va gasi aici tot ceea ce si-ar putea dori sa vada chiar in apropiere. Cu camere renovate antifonate, vei avea parte de o noapte buna de somn si istoria hotelului va mentine aventura de a vizite Barcelona vie. Intreaba de un tur complementar si cere sugestii despre ceea ce ai putea vizita in oras. Personalul este foarte bine informat si dornic sa-ti ofere ajutor.


Daca nu ai bani sa vezi Barcelona si iti doresti ca vacanta asta sa te limitezi la a vizita orase interesante chiar din tara noastra, puteti vizita Cluj-Napoca. Pe www.cazare-cluj.com veti gasi o multime de oferte de cazare foarte bune, iar orasul cu siguranta are foarte multe de oferit ochilor unui turist curios.

Big image