Mijn speciale haarproduct

''Sofn'Free Curl Activator Lotion''

Big image

Idee/ Probleemherkenning

Ik heb een goed werkend product nodig gehad om mijn krullen goed in model te kunnen brengen. Als ik geen goed product gebruik worden mijn krullen lelijk.

Informatie

Het activeert en hydrateert je krullen. De lotion is verrijkt met vitamine E om je haar gezond te houden en panthenol om je haar te herstellen. Het ingrediënt glycerine maakt je haar zacht en glanzend.

Evalueren van de alternatieven

Aankoopbeslissing

Ik heb uiteindelijk voor dit product gekozen, omdat mijn vriendin dit product ook gebruikt en ik dus zag dat het echt effect heeft. Het is niet goedkoper, eerst gebruikte ik het product van Andrélon, omdat die goedkoop was maar nu ik iets meer uit heb gegeven heb ik ook een beter resultaat. Ik heb voor Kruidvat gekozen, omdat ik daar ook voordeel spaarpunten krijg en de Kruidvat die bij mij om de hoek ligt wel Afrikaanse haarproducten verkoopt. De winkel PAK is voor mij toch een stuk reizen, niet makkelijk bereikbaar.

Evaluatie na de koop

Ik heb het product gebruikt en het werkt echt, ik krijg me krullen zoals ik ze wil en zou zonder dit product niet meer zulke mooie krullen kunnen krijgen.