Mobilitat Erasmus+ 2017 2018

Grau Superior López Vicuña - . Religiosas Ma Inmaculada.

QUÈ ÉS ERASMUS A L'FP?

Experiències d'alumnes -programa Erasmus+ FP.

6 alumnes del centre han rebut una beca Erasmus+ per FP per a realitzar pràctiques durant 60 dies en una empresa a un país europeu. La beca ha cobert viatge , allotjament i assegurança.

Un cop signat el conveni de mobilitat els alumnes han rebut el pagament de la beca segons destí. Depenent del país d’acollida aquesta quantitat pot variar.

El procés d’assignació del lloc de pràctiques segons l’especialitat ha estat realitzat juntament amb l’Associació Mundus:

2 alumnes a Grècia: especialitat Higiene Bucodental.

2 alumnes a Forlí , Itàlia 1 Màrqueting i 1 alumna de Comerç Internacional.

2 alumnes de Màrqueting i Publicitat a Breslavia, Polònia.

IMPRESSIONS DELS PARTICIPANTS - 18/07/2018

QUÈ HA ESTAT ERASMUS + PER TU?


Ariadna T i Carla P alumnes de GS de Marketing i Publicitat , Wroclaw, Polònia

-Conèixer gent de tot tipus i aprendre d’elles. Viure sol, la ciutat. El fet d’estar al centre d’Europa fa que puguis viatjar a tot arreu i és el que hem fet nosaltres, Praga, Cracovia, Auschwitz, Gdansk, Berlin,... I fer amics que seran per sempre!

-Creixement personal i conèixer altres maneres de treballar.


Africa F ( GS Comerç Internacional) i Coral M (Marketing)

- Ens ha agradat l’experiència, la llibertat, el creixement personal lluny de la familia. Aprendre a conviure, a tolerar altres maneres de viure, pensar, menjar. Hem après a viure amb responsabilitat i el més important a gaudir de les aventures a l’estranger.Mercè Fernández, Higiene Bucodental 2.


Erasmus+ ha representat per mi una experiència inoblidable, ja que he aprés a conviure amb altres persones, que no formen part de la meva família. Hi havia el 50% de possibilitats de que hi hagués un bon ambient o tot al contrari. Per sort, amb les companyes de pis ha sigut tot positiu, entre totes hem sigut un gran recolzament mútuament.

Algunes dificultats viscudes : Les dos primeres setmanes van ser dures, el estar lluny de la família, els amics, el no conèixer el idioma, ja que és el grec. Però amb els dies és molt més fàcil.Nicole Abello, Atenes Grecia. Higiene Bucodental 2

First of all, Erasmus+ for me is a wonderful and a life changing experience.

Living abroad and working in a sector that you love but in a different way is something that you will never ever forget. The pleasure of Erasmus+ doesn’t begin when you start your Erasmus; it starts earlier, on the very first day you get notified of the fact that you were accepted into the programme.

“Going abroad for me is a huge boost of my mind, spirit and self- esteem: and to get ready to make the best out of this experience”.

The best and the most unforgettable experience of this Erasmus+ aside from the non-stop laughs and bonding with the girls and the non-stop visiting of night views, is to have worked with the most inspiring, a kind- hearted and a down to earth Doctor. Because it was really rewarding. In addition to sharpening my skills, working in direct contact with the patients, and maturing professionally like learning to handle situations in under pressure, have a first move always, learn to communicate with the others and learn in your errors, I thoroughly enjoyed working with such a great group of people and it was a pleasure to learn a lot of things and to have been part of the coolest team which I considered as a family.

Big picture

Objectius de la mobilitat internacional:

  • Impulsar el projecte d’internacionalització del centre.
  • Potenciar la mobilitat d’estudiants d’ensenyaments d’ FP, segons la seva formació acadèmica, professional i personal.
  • Millorar la qualitat dels ensenyaments d'FP.

MOBILITAT INTERNACIONAL AL CENTRE LÓPEZ VICUÑA

CENTRE DE CICLES FORMATIUS I BATXILLERAT. Centre docent de Barcelona de caràcter privat concertat i obert a tots.

Som un centre d’inspiració cristiana regit per les Religioses de Maria Inmaculada i compromès amb la realitat social i cultural que l’envolta.

PROGRAMA ERASMUS+

L'equip de Mobilitat Internacional del centre López Vicuña vol impular aquelles iniciatives d’àmbit internacional que comportin mobilitat a l’estranger de qualsevol tipus, ja siguin estades formatives, intercanvis culturals per alumnes i professors gràcies al Programa Erasmus+ FP I gestionat per Servicio Español par la internacionalización de la Educación (SEPIE) .

http://sepie.es/formacion-profesional/index.html