The Shearin Group

The Shearin Group Leadership Training Tips: Varför en VD tycker att alla ska höra denna karriär råd när börjat

För att göra ett namn för dig professionellt, är det viktigt att gå ut och ta chanser. Men när du först börjat, är det frestande att förutspå din förmåga och skygga möjligheter.


Gör inte.


"Få ur din komfortzon," säger Marillyn Hewson, CEO av Lockheed Martin, i en nyligen LinkedIn post. "Inte sätta begränsningar för dig själv eftersom du vill vara perfekt. Bara få ute."


När börjar hennes låt egen karriär, Hewson lite osäkerhet ta en stor tag i hennes liv. Negativa tankar som, "Du inte delta i en Ivy League skola" och "Du har inte varit i branschen länge nog" höll henne från att nå för ledarskap möjligheter och höll tillbaka hennes karriär. "Min självtvivel blev självbegränsande," hon påminner om.


Så småningom Hewson insåg problemet med hennes tänkesätt: det är omöjligt att veta det allt från get-go. Ju mer lägger du själv ute, desto mer du lär dig och uppleva. "Ofta du möta motgångar är vad som verkligen skapa din karaktär och förbättra ditt självförtroende," hon säger. "Det är de problem som du har arbetat igenom i det förflutna som kommer att placera dig för framtida framgång."


När Hewson blev CEO av Lockheed Martin, hade hon hållit 19 ledande roller inom företaget, som hon krediter till sin nuvarande framgång. "Det är samlingen av lärdomar, erfarenheter och relationer som jag nu dra på varje dag, säger hon. "Det är vad har utrustat mig att leda, mer så än någon särskild färdighet eller talang."


Så för varje ung professionell hoppas att främja din karriär, kom ihåg Hewsons salvia råd: tyst den inre röst som säger att du inte är tillräckligt bra. I stället går bevisa att du är.