Run with Pride

Dog Equipment | Nieuwsbrief

Feestdagen

Het einde van het jaar nadert en de feestdagen komen weer in zicht. Helaas kijken veel van onze huisdieren niet uit naar het eindejaarsfeest. Als uw huisdier bang is kan de PUUR lijn van NML Healt hierin ondersteuning bieden. Wij raden aan hier tijdig mee te beginnen.


In de Winter Sale staan weer een aantal mooie en handige producten voor u of uw huisdier! Is het bedoeld als cadeau? Laat ons dit weten, wij pakken het dan netjes voor u in!

Het team van Run with Pride staat niet stil en in het nieuwe jaar zullen er nieuwe producten in de shop komen te staan.
Tip: houdt de website of onze facebook pagina in de gaten

Big image

Honden kunnen veel haar hebben tussen de tenen. ‘s Winters kunt u dit kort knippen

zodat er zich hier geen ijsklonten kunnen vormen die het lopen heel pijnlijk maken.

Paw Balm tussen de tenen smeren gaat de ijsvorming tegen en beschermt ook tegen de invloeden van strooizout. Tevens is het een verzorgende balsem voor de voetzolen en brengt een beschermende laag aan,

Big image

Nieuw!

Dit is de Yedoo Mezeq, een step geschikt vanaf 14 jaar en ouder. Veelal gekocht door volwassenen. De Mezeq is een kwaliteitstep voor een scherpe prijs. Omdat de nieuwe modellen, de Yedoo New Mezeq, binnen zijn mogen de oude modellen tegen een extra scherpe prijs weg!
Standaard worden de Yedoo steppen basic afgeleverd, zodat er ook weinig aan kapot kan gaan. Wil je toch wat accessoires, dan kan bijvoorbeeld een spatbord handig zijn. Deze is los bij te bestellen.

De kleur zwart/groen is inmiddels uitverkocht!

Naast een scherpe prijs leveren wij de Mezeq ook nog eens gratis!

Tip: Informeer vooraf naar de huidige voorraad om teleurstellingen te voorkomen. U kunt ons hierover ook mailen.

Geef uw KIVO bestelling tijdig door!

i.v.m. de feestdagen rijden wij deze maand eerder naar KIVO voor nieuwe, verse voorraad. Ons verzoek is dan ook om tijdig uw bestelling aan ons door te geven, zodat u tijdens de feestdagen niet zonder vlees of droogvoer komt te zitten. KIVO is gesloten van 25 december 2014 t/m 4 januari 2015.

Tot uiterlijk 17 december kunt u uw bestelling aan ons doorgeven. Uiteraard blijven wij open tijdens de feestdagen en kunt u op de gebruikelijke wijze uw bestelling(en) afhalen.
Big image

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch
Big image