The Tyler Group Barcelona

The Tyler Group Expat Connections at Barcelona: Opas asuvat ulkomailla

Viisumit


Tärkein viisumin jaetaan lyhyeksi (kauttakulku ja 90 päivän vierailut) ja pitkän aikavälin oleskelua (opiskelija, asumista ja yhdistetty työ- ja asuinpaikka viisumit). EU: N asukkaat eivät tarvitse viisumia, ja eivät myöskään asukkaille Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai Uudessa Seelannissa, jotka aikovat viettää enintään 90 päivää maassa lomalla (joten ei työ- tai opintoalan).


Asukkaiden allekirjoittaneet Schengenin sopimuksen, (joka on EU: N miinus Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa mutta myös Norja ja Islanti) ei edes tarvitse passin saapuessaan, ja voi joutsen kautta kansallinen henkilökortti.


EU: N asukkaille ja toisaalta Euroopan taloussopimuksen (Norjan ja Islannin) tarvitse oleskeluviisumia. Mutta jos aiot pysyä Espanjassa pidemmän, tarvitset ulkomaan henkilötunnus (Número de Identidad de Extranjero tai NIE) ja ehkä myös oleskelukortin (Tarjeta de Residencia).


Voit käyttää läpi Oficina de Extranjeros/Oficina d'Estrangers. Kun ovat asettuneet kannattaa pään yli paikallisten kaupungintalo (Ajuntament) ja lisätä nimesi Padró Municipal d'Habitants residency rekisterin, joka oikeuttaa muita etuja.


Työ


Palkkiot voi olla alhaisempi kuin muissa EU-maissa, mutta parempi työ-ja yksityiselämän tasapaino ja vilkasta sosiaalinen kohtaus ovat iso kiinnittää kansainvälisiä työntekijöitä. Yleensä työajan ylittävät 17.00, mutta tämä on usein vain mukautua asianmukaisen lounastauko (joskus kaksi tuntia pitkä).


Pankki


On monia pankkeja Barcelonassa, alueellista, kansallista tai kansainvälistä oksat kaikki lähiseudut. Kaikki pankit säännellään Banco de Españan ja toimivat alaisuudessa Euroopan keskuspankkijärjestelmässä. Ne palvelujen oletat, kuten tilin ylläpito, talletukset ja nostot, automaattikortit ja rahansiirrot. Ne voivat myös tarjota eläkkeelle tilit, vakuutus- ja rahoituspalvelujen suunnittelu, auttaa kiinteistökaupassa ja tarjota uusi business lainat.


Asuminen


Barcelonan Majoitus on yksi Espanjan kallein. Onko olet tavoitteena ostaa tai vuokrata, hinnat ovat korkeat. Kumpi tekijöitä painaa mieltäsi jahka valikoiminen johon jotta elää, muista, että tämä on kompakti kaupunki hyvät liikenneyhteydet, hyvin saataville jokaiselle yhteisölle.


Terveys


Espanjan julkisen terveydenhuollon (Sistema Nacional de Salud) on ilmaista hoitopaikoissa. Samalla se usein toimii hyvin, joskus paremmin kuin yksityisellä puolella, järjestelmä tunne painetta väestön ikääntymisen ja määrärahojen leikkaaminen, erityisesti GP tasolla.


Tämä ja Espanjan vaurautta, Yksityinen terveydenhuolto suosion kasvaessa.


Koulutus


Espanjan julkisen koulutuksen oikeudenmukaista arviointia on otettava huomioon sen synkkä tilanne Francon. Näin ollen Espanjan universal, Ilmainen koulutus on merkittävä saavutus, ja paranee tasaisesti.


Espanja on edelleen huolestuttavan huono matematiikan ja luonnontieteiden tulokset OECD liigataulukossa, vaikka, ja mielikuvitukseton opetusmenetelmiä arvostellaan jatkuvasti eri oppiaineiden.