Les 5 millors pel·lícules

Les millors segons ma mare i mon pare.

Bajo la misma estrella.Títol original: The Fault in Our Stars

És una novel·la escrita per John Green, la sisena en la seva carrera com autor, publicada al gener de 2012.

Està protagonitzada per Shailene Woodley i Ansel Elgort, altres autors: Laura Dem, Sam Trammell...

L'estrena a Espanya va ser el 15 de juliol. No té cap Oscar i el genere es : Drama i Romance.

Director: Josh Boone.

BAJO LA MISMA ESTRELLA Nuevo tráiler español (2014) HD

Tengo ganas de ti.

Tinc ganes de tu és una pel·lícula de 2012, protagonitzada per Mario Casas. Basada en la novel·la de Federico Moccia, va ser produïda per Zeta Cinema, Antena 3 Films, Cangrejo Films i Globomedia cinema i distribuïda per Warner Bros.

Actors principals: Mario Casas (Hugo"Hache"), Clara Lago (Ginebra"Gin"), Carmen Elías(Rebeca Castro, madre de Hugo), Cristina Plazas (madre de Babi), Lucho Fernández (chino)... No en te cap Osca.

Director: Fernando González Molina

Tengo ganas de ti (2012) - Trailer HD (Español)

Rocky Balboa

Rocky és una pel·lícula nord-americana de 1976 escrita i protagonitzada per Sylvester Stallone i dirigida per John G. El repartiment de la pel·lícula es completa amb Talia Shire com Adriana Pennino , Burt Young com Paulie ( el germà d'Adriana ) , Burgess Meredith com Mickey Goldmill ( el seu entrenador ).

Rocky es va convertir ràpidament en un enorme èxit ; recaptant més de $ 117 milions de dòlars només als Estats Units, guanyant tres premis Óscar ( incloent millor pel·lícula ) . Es van fer 5 seqüeles : Rocky II , Rocky III , Rocky IV, Rocky V , Rocky Balboa i Creieu, transcorrent gairebé 40 anys des de la primera fins a l'última.

Rocky Balboa (Trailer español)

Que bello es vivir. Títol original: I'ts a wonderful life

Que bonic és viure ( It ' sa Wonderful Life ) és una pel·lícula nord-americana de 1946 , escrit per Philip Van Doren Stern.

El film és un clàssic del cinema americà, i és la pel·lícula que més s'ha emès a les televisions de tot el món durant les dates nadalenques. Va ser dirigit per Frank Capra, i va comptar amb James Stewart i Donna Reed com a actors principals

Aquesta pel·lícula a estat nominada a 5 Oscar i a un globus d'or.

Director: Frank Capra.

Trailer Que bello es vivir

Chucky el muñeco diabolico.

Chucky és un ninot que va ser posseït per mitjà de màgia vudú per l'assassí en sèrie Charles Lee Ray. Va ser l'any 1988 quan un desconegut Don Mancini va elaborar el guió del que seria chucky el ninot diabolic.

Director: Tom Holland.

La Maldición de Chucky - Trailer en español HD