TURISM

Cum sa gasesti Cazare la Hotel

Cum gasesti cazare adecvata la Hotel

Recent am descoperit un site foarte interesant unde poti faci rezervare pentru cazare Sinaia, foarte fain si am decis sa fac rezervare. S-a dovedit de bun augur, insa am avut grija ca in prealabil sa verific oferta, asa cum va recomand si voua sa faceti in cazul oricarei oferte. Daca vrei sa eviti surprizele neplacute in vacanta, cel mai indicat este sa ai in vedere urmatoarele aspecte:


- ai vazut hotelul pe harta, ai inteles localizarea sa exacta in zona respectiva? O buna idee este sa folosesti Google Maps, aplicatie care cu siguranta iti va oferi un grad ridicat de certitudine;

- stii care este tariful de cazare, in ce moneda este exprimat, daca tariful afisat este pe camera, pe noapte, pe persoana sau pentru toata perioada de sedere?

- cunosti care este standardul/calitatea hotelului?

- pretul include totul sau sunt taxe, suprataxe, impozite, taxe pentru serviciu etc. in plus pe care va trebui sa le platiti? Cat de mari sunt aceste suprataxe daca acestea chiar exista? Exista alte costuri obligatorii pe care va trebui sa le platiti?

- este micul dejun inclus? Si daca da, este gatit sau bufet suedez?

- intelegi ce tip de camera si ce configurare a patului vei primi?

- este rezervare garantata? Va fi camera retinuta daca veti ajunge prea tarziu?

- care este politica in cazul in care doriti sa schimbati sau sa anulati rezervarea?

- este numarul cardului de credit pe care l-ati dat in cazul in care ati facut rezervarea pe Internet garantia pentru camera respectiva sau acestia iti opresc o anumita suma de bani drept garantie (sau chiar intreaga suma de bani ce acopera cazarea) in momentul in care faci rezervarea?

- poti contacta direct hotelul dupa 24 de ore dupa ce ati facut rezervarea pentru a va fi confirmat faptul ca aceasta apare in sistemul lor computerizat. De asemenea, puteti verifica cu ei daca rezervarea are aceleasi date pe care le-ati ales, cat si daca este vorba de acelasi tip de camera, de tarif de cazare etc.

- daca aveti nevoi speciale, cerinte sau asteptari speciale, ar trebui sa verificati de doua ori direct cu hotelul ca aceste cerinte au fost receptionate, ca au fost inteles si ca va vor putea fi indeplinite;

- cel mai important, daca ati platit in prealabil orice suma de bani, vedeti daca va va fi confirmat faptul ca nu veti fi nevoiti sa platiti din nou de catre hotel. Amintiti-va ca majoritatea site-urilor de pe internet sunt complet independente de serviciile care va for fi oferite in cadrul hotelurilor respective. Indata ce va vor fi retinuti banii nu aveti garantia ca acestia vor fi varsati in timp util, pana cand dumneavoastra veti incheia sederea in cadrul respectivei unitati de cazare.

Big image