Reefz Report #6

24 september 2018

Reefz Ledenreis: Tromsø (2016 | pilot)

Redactioneel -

De kracht van samenwerken. Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen de eigen belangen én die van anderen. Het begint altijd met een eerste kennismaking. Informatie uitwisselen, kennis en ervaringen delen. Luisteren, motiveren, helpen. Passies en drijfveren ontdekken. Het gesprek van beide zijden gaande houden. En dan -vroeg of laat- op zoek naar een manier om samen op te trekken en dat gemeenschappelijke doel te verwezenlijken. Op professionele basis en op wederzijds vertrouwen. De kracht van samenwerken. Het begint vaak zomaar met een eerste klik.


Keep exploring ! ☯


- Team Reefz

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een projectbureau, gespecialiseerd in strategie, projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau voor haar opdrachtgevers kan opereren.


Ons portfolio reikt van adviesdiensten en het leveren van inhoudelijke expertise tot volledig interim- en projectmanagement. Als netwerkorganisatie beschikken we over een breed, relevant en inzetbaar netwerk om elke opdracht tot een succes te maken.


WildWorld B.V. is sinds de oprichting in 2000 actief voor uiteenlopende opdrachtgevers in de domeinen bedrijfsleven, maatschappij, onderwijs, overheid en wetenschappelijk onderzoek, en voert eveneens innovatieve en aansprekende business-to-business, business-to-professional en business-to-consumer projecten uit in eigen beheer, die in samenhang een compleet ecosysteem vormen.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.


Reefz Reports verschijnen op onregelmatige basis en worden automatisch toegestuurd aan alle leden van Reefz.


Reefz Reports vormen de primaire bron van communicatie met de leden van Reefz en afmelden is derhalve niet mogelijk.