Robert T Abney & Associates

Robert T Abney & Associates bankruptcy law på GM kæmpe 'Økonomiske ofre'

En dommer på onsdag fastsat en tidsplan for General Motors Co ' sGM-0.27% konkursdomstol kamp med den såkaldte "økonomiske ofre" af GMS tænding switch defekt,opfordrer begge parter til at arbejde sammen mod en beslutning.


Dommer Robert Gerber af kr. skifteretten i Manhattan skal i sidste ende beslutte,blandt andre spørgsmål om sin godkendelse af en 2009 salget af de såkaldte "gamleGM" frikender "nye GM" fra retssager anlagt af dem, der siger deres biler tabt værdi på grund af tænding switch defekt.


Dommeren sagde onsdag han ønsker skriftlig trusser gemt på, når de blev nægtetrettergang ved 2009 salg godkendelse, hvad deres retsmidler bør være og om nogenaf deres fordringer er imod "gamle GM." Konferencens næste status er angivet til 5august.


"Vi vil gøre så meget som vi kan for at holde tingene bevæger sig fremad så hurtigtsom muligt konsekvent med at få et resultat, der er lige," dommeren fortalte advokatersamledes i retten onsdag. Han sagde senere, at uenigheden vedrører "megetkomplicerede spørgsmål."


Dommeren opfordret især begge parter til at fortsætte opbygningen af et sæt af fakta,som de kan blive enige om, således at deres argumenter vil være over om retligespørgsmål. Der, han sagde, ville hjælpe med at flytte langs proceduren uden at bremsede faktiske retssager, selv.


"Udsætte disse sager til en ventetid på discovery ville materielt, dramatisk, seriøst, jegholde tilføje adverbier...Jeg tror, det er alle virkelig slemt,"sagde dommeren Gerber.


Dommeren sagde han ønsker begge sider også at acceptere kendsgerningernerelateret til påstande om, at skifteretten selv var bedraget i 2009 salg.


Den nye GM i begyndelsen af maj spurgte dommeren Gerber at standse klasse-søgsmål svig retssager filed af GM ejere efter auto maker tilbagekaldelse af 2,6millioner køretøjer med en defekt tændingskontakten.


På en maj skifteretten høring sagde en advokat for sagsøgerne, der har lidt økonomiskskade ved de defekte switche, blandt andre ting, de blev nægtet rettergang som en delaf virksomhedens regering-orkestreret 2009 konkurs og salg.


Dommeren opfordres til at overveje, om General Motors er diskriminerende modøkonomiske tab sagsøgerne ved at behandle personlig-skade sagsøgere separat.

I 2009, blev General Motors sunde aktiver solgt til et offentligt støttede enhed, dannernye GM. Som en del af GMS konkurs plan, var tyngende forpligtelser tilbage med dengamle GM.


Auto maker siger sagsøgerne i nogle 60 klasse-søgsmål retssager kan forfølge krav kunmod den gamle GM liquidating tillid, som havde mere end $1 milliard i marts 31, ifølgeFilspåner.