Weekverslag week 11

Nina Bockting

Maandag 10-02-2014

Vandaag begonnen we met de presentatie over de weekverslagen in verschillende programma's. Ik heb smore gebruikt en ben er achter gekomen dat het een hele overzichtelijke manier is voor een weekverslag. Na de presentaties kregen we de tijd om ons weekverslag aan te passen en de hoofdzaken en werkprocessen toe te voegen.

's Middags kregen we een nieuwe opdracht over doelgroepen. Ik werkte samen met Michelle. We moesten een een doelgroeponderzoek doen. De doelgroep die wij onderzoeken kennen wij goed. Het zijn de leerlingen van jullie school.

We moesten een nieuw product verzinnen dat leerlingen graag willen kopen. Dat mocht van alles zijn: kleding, eten, een computerspel of een mobieltje. We moesten iets bedenken dat een echte hype kan worden! Wij hadden een KTM-app bedacht

Dinsdag 11-03-2014

We begonnen vandaag met krantjes lezen. Daarna hebben Michelle en ik de hele dag aan de doelgroep-opdracht gewerkt. We hebben de enquete die we gemaakt hebben afgenomen bij KTM-leerlingen. Michelle heeft zich bezig gehouden met de APP en ik heb de presentatie gemaakt in Canva.

Woensdag 12-03-2014

Bij burgerschap hadden we een gastles van een leraar Marketing en Communicatie over Social Media. Na zijn gastles moesten we elkaar gaan googlen. Daarna hadden we twee uur Rekenen, Nederlands en Duits.

Donderdag 13-03-2014

Vandaag gingen we campagne voeren voor Nikki. Nikki wil graag in de studenten raad en daarom hebben we met de hele campagne gevoerd met de hele klas. Ik heb samen met Nikki, Gilmaro en Roelinda aan de tekst voorop Facebook gewerkt. Daarna hebben we ijsjes gehaald bij de AH en zijn ermee naar de locatie op de Willemstraat gegaan. Hier hebben we iedereen die gestemd had op Nikki een ijsje gegeven. 's Middags hebben Michelle en ik onze presentatie gegeven. Als laatste kregen we de volgende opdracht waar ik aan gewerkt heb.

Hoofdzaken

- presentaties weekverslagen

- nieuwe opdracht doelgroepen

- Enquête maken

- Enquête afnemen

- Presentatie maken in Canva

- Prototype KTM-app

- Campagne voeren

- Tekst schrijven voor op Facebook

Werkprocessen

- 3.1 Brengt een marketing- en/of communicatievraagstuk in kaart.

- 3.2 Bedenkt een oplossing.

- 3.6 Ontwikkelt en beheert voorlichtings-, promotie- en/of pr-materiaal

- 4.3 Verzorgt het vervoer van materialen en personen

POP&PAP

- Samenwerken

- Initiatief tonen

- Meer naar de voorgrond

- Pittiger worden

- Presenteren