INZAMELACTIE

OVERSTROMINGEN ZUID-MAROKKO

Salaam ou alaikum beste broeders/zusters,

Naar aanleiding van de zware overstromingen in Zuid-Marokko zijn wij als voetbalteam een inzamelactie begonnen om ter plaatse behoeftigen te ondersteunen met middelen en zaken die zij tekort komen.

In eerste instantie was onze reis bedoeld om deel uit te maken van een zaalvoetbaltoernooi, echter door de rampzalige gebeurtenissen worden de (sport)zalen o.a. gebruikt als opvang voor de slachtoffers en is voetbal uiteraard het laatste waar de prioriteit ligt.


Omdat we deze mensen, die onze hulp zo hard nodig hebben, graag willen helpen zullen we alsnog afreizen naar dit gebied (eind december 2014). Ter plaatse zullen we de getroffen gebieden bezoeken en met het verzamelde geld behoeftigen ondersteunen met de middelen die zij het meest nodig hebben.

Dit kunnen wij echter niet doen zonder jullie gulheid. We roepen jullie bij deze dan ook op om te doneren omwille van Allah swt! Elk bedrag is welkom, hoe klein dan ook. Vergeet dit bericht ook niet door te sturen naar al je vrienden, familieleden en kennissen. Als zij doneren, ontvang jij in shaa Allah de hassanaats daarvoor!

Het geld kan worden over gemaakt naar Khalid Said, rekeningnummer: NL21ABNA0507031792. Vergeet er niet bij te vermelden dat je donatie voor de behoeftigen in Zuid-Marokko is en onthou dat je rijkdom nooit zal afnemen door het geven van sadaqah!


Contante donaties kunnen worden overhandigd bij onderstaande contactpersonen.

Voor meer info, neem contact op met:

Youssef el Bahri (Omgeving Rotterdam) 06-21135131

Khalid Said (Omgeving Amersfoort) 06-33688407