Knight Notes

May 16, 2016

Happy Monday!

Good morning--


Last week of school...Wow! Here we go. It has been a very good year. Let's finish strong!


Thanks for all that you do to make FHN a great place towork and learn!


--Andy

Final Exam Schedule


Tuesday, May 17, 2016


1st Hour Exam: 7:20-8:50 (90 minutes)


Passing Period: 8:50-8:55 (5 minutes)


2nd Hour Exam: 8:55-10:25 (90 minutes)


NO THIRD HOUR CLASS


4AB Class: 10:30-11:20 (50 minutes)


4BC Class: 10:55-11:45 (50 minutes)


4C5A Class: 11:25-12:15 (50 minutes)


5AB Class: 11:50-12:45 (55 minutes)


LUNCH PERIODS:


4A Lunch: 10:25-10:50 (25 minutes)


4C Lunch: 11:20-11:45 (25 minutes)


5B Lunch: 12:20-12:45 (25 minutes)


NO SIXTH HOUR CLASS


7th Hour Exam: 12:50-2:20 (90 minutes)



Wednesday, May 18, 2016


Homeroom: 7:20-8:15 (55 minutes)


Passing Period: 8:15-8:20 (5 minutes)


3rd Hour Exam: 8:20-9:50 (90 minutes)


Passing Period: 9:50-9:55 (5 minutes)


4th Hour Exam: 9:55-11:25 (90 minutes)


SCHOOL DISMISSED



Thursday, May 19, 2016


Homeroom: 7:20-8:15 (55 minutes)


Passing Period: 8:15-8:20 (5 minutes)


5th Hour Exam: 8:20-9:50 (90 minutes)


Passing Period: 9:50-9:55 (5 minutes)


6th Hour Exam: 9:55-11:25 (90 minutes) SCHOOL DISMISSED


STUDENTS WHO ARRIVE LATE TO CLASS ONCE EXAMS BEGIN WILL NOT BE

ALLOWED TO TAKE THE EXAM.

Celebrations

  • Anthony Kristensen won the RFK Journalism Award. Awesome job!
  • AP Exams are over!
  • Great Seniors Award Night! Very Talented Kids!
  • Congratulations to Caleb Black and Alex Warhover on being National Merit Scholarship Winners
  • 33 Bright Flight winners in Class of 2016

Make-up Final Exams

Wednesday, May 18 and Friday May 20 from 2:00-5:00


Friday, May 23 from 9:00-3:00

Check Out

As we have done the last few years, you will be able to checkout on May 19th and not come in on May 20th if you log 3.5 hours of work time on your own and keep a log. You do not have turn in the log. You just would have to produce it if you were asked. More information about the checkout will be forthcoming.


Building Inventory-

This is the link for the General Building Inventory.

https://docs.google.com/forms/d/1OYnK9gnNKKmJv8DoTbtajwS5XFr-mYVetMX51SCRj7A/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Behavior

As we get closer to the end of the year, please make sure you keep students in the classroom until after the bell rings and that students are not traveling in the hallway without a pass. Also, remember during finals to keep students in the room and if they need to leave for an emergency, contact the office and we will have an escort for them.


Climate

Climate Committee held their final meeting on Thursday, May 12th. The conversation was productive, to say the least. The committee developed specific questions for our new survey next year as well as some concrete ideas to present during breakout sessions next year. Thank you to all those who were on the committee this year! Your insight and guidance are invaluable.


DATES FOR THE FUTURE

I will be sending out a more detailed list of dates for next year toward the end of the summer, but I know that many of you like to start filling out your calendars now, so here are some dates to get you started

  • AP Testing May 2-May 20
  • May 2nd-Howell of Fame Cermony
  • May 3rd-Graduation Practice, Senior Panoramic, Senior Breakfast, and Sophomore Ring
  • May 4th-Faculty Meeting
  • May 6-Exemption Forms due
  • May 11-Senior Awards
  • May 16-Locker Clean Out
  • May 17-Final Exams-1,2 and 7
  • May18-Final Exams-HR, 3,and 4
  • May 19-Final Exams-HR,5 and 6
  • May20th last day for teachers (unless you logged 3.5 hours earlier and checked out on the 19th)
  • June 4th-Graduation @10;00

  • July 28 and July 29 schedule pick up
  • August 1--1/2 meeting and 1/2 workday
  • August 2--Building PD
  • August 3-Meeting Day
  • August 4--Transition Day
  • August 5--1/2 PD
  • August 8--1/2 workday
  • August 9--First day of school

STEM Presentation

Monday, May 16th, 9:15am

Auditorium

Monsanto employees will be here to discuss the world of STEM careers.

KOE Lunch

Wednesday, May 18th, 11:30am

Commons